canmyavrum Bebeğimle 36.haftaya giriyoruz ultrasonda 32 diye gözüküyor.Perinatoloji doktoru baktı bebek küçük 38-39 arası doğum olsun bebek küçük dedi.böyle durum yaşayan var mı acaba?
sulekesskin canmyavrum bende normalde 40 hafta görünüyorum ama ultrason da 38 görünüyor ilk başlarda erken doğum olur dediler iğne fitil kullandım hala doğurmadım karın çevresi küçük boy olarak da küçük bebek görünüyor
9ay10gun canmyavrum her kontrolde gelişimi bir hafta geri çıkıyordu kilosu az çıkıyordu sonra 36. Haftada kontrole gittim bel çevresi 32 33 ile uyumlu gelişmiyor dedi bebeği bekletemem senden beslenmiyor strese giriyor beklemenin anlsmi yok çıkaralım dışarda heslensin en azından dediler iki ayrı doktorada aynı şeyi söyleyince Ogün doğum yaptım 36 haftalik 2.200 doğdu 43 cm di . Şuan gayet ayına uygun gelisimi 21 aylık olduk bile :))
Melikeex canmyavrum bende 37+6 da dogum yaptım bı hastane 33 haftayla uyumlu karın cevresı alalım ama sen burda o Baska hastanede yatar dedi reddettim Baska hastaneye gittim oda 35 le uyumlu bı hafta bekleyelim dedi aynı sekılde yine kılo almadı megerse plasenta kıreclenmıs o yuzden kılo almıyomus
Karanfilhamide Canım bende şuan 36 haftalık hamileyim benimkinede aynısını dedi doktor 36 haftalıkken 2300 gram dedi bizim için 2500 buçuk kiloyu geçse yeter dedi bakalım cumartesi 37 haftalık olcak o zaman gitçem inşallah 2500 kiloyu geçer
Pelinakcn 9ay10gun bende şu an 37+2 yim ama bebeğin karın çevresi 34 haftalık çıkıyor bunu da şansa doktor değiştirdim de öğrendim 🤦🏻♀️ Perinatolog da kontrol etti o da doğum planlansın dedi bu cuma sezaryen olucam kısmetse. Şu an 2700 küsür gibi çıkıyor kilosu ultrasonda. Doğumdan sonra kilo alma süreci hızlı ilerledi mi bebeğinizin?
Feyzus 9ay10gun küveze alındımı peki bende aynı haftada sezeryan olacağım suyu azldığı ve beslenemediği için 2 hafta geriden geliyor bnimkide
Burcumusic91 Anneperi ahaha aynen 😌 bana da doktorum zayıf bebek olabilir ama takip yapıcaz dedi . 34.haftadayım 2,200 kilosu boyu da 46 cm , her hafta gelişimine göre doğum şekline karar vereceğiz . Muz dışında kilo aldıran ne var acaba 🙏☺️
9ay10gun Pelinakcn ilk dört ay geri çıkıyordu gelişimi ayına gore Aptamil mama kullanıyorduk. Sonra doktorumuz gelisimini etkileyeceğini söyledi kilo alması gerek dedi sıvı mama raporu çıkardı iki ay sıvı mama kullandık 6. Ayında ayını yakalamisti yani sonra ek gıdaya başladık derken yemesi güzel çok şükür gerileme olmadı şuan ayına uygun herşeyi. Yani diyeceğim sıvı mamadan sonra düzeldi herşey bizde
Akmelkee Pelinakcn bende karın çevresi öyle doğum yaptınız mı şuan da nasıl bebeğiniz çok mu küçük oluyorlat korkuyorum:(
Pelinakcn 9ay10gun anladım, bakalım bize ne diyecekler. İnsan nasıl olacak diye endişe ediyor, düşünmeden duramıyorum 🤦🏻♀️ Ama içim rahatladı biraz daha teşekkür ederim
9ay10gun Pelinakcn endişe etmeyin Allah büyük herşey düzene giriyor zamanla stres yapmayın anın tadını çıkarın🥳
Pelinakcn Akmelkee Perşembe günü doğum yaptım çok şükür bebeğim gayet sağlıklı, en son kontrolde 2750 ölçülmüştü ama 2890 doğdu. Sizi çok iyi anlıyorum inşallah sizde sağlıkla kavuşun 🙏🏻