Se19 Ebrugvnbzkrt çarşamba günü boğaz ağrısı başladı perşembe yaptırdığım test pızitif çıktı… perşembe gecesi ateşler içinde yanıyordum. Ölüyorum sandım. Bugün yani 6.gün tat ve koku yüzde 80 kayıp yaşadım. İlk günlere göre çoookk daha iyiyim.
Mercimek48 Ilkannelikbu sürekli yatasım var kendime kahvaltı hazırlarken yoruluyorum 🤦♀️Bir de üzerine iştahsızlık,33 haftalık gebeyim ve covidim😬
Ilkannelikbu Mercimek48 cok gecmis olsun ben de aynı 33.hft. Peki doktorunuz kan sulandırıcı verdi mi size
Mercimek48 Ilkannelikbu ben zaten gebeliğimin başından beri oksapar ve coraspirin kullanıyorum pıhtılaşma sorunum olduğu için o yüzden ek bir kan sulandırıcı demedi dr um..
Gulcinn20 Bende 32+5 covidim ama bebeğim hareket ediyor ama çok değil gibi hissediyorum sizdede azalma oldu mu hareketlerinde acaba
Pelinakcn Ebrugvnbzkrt 20.haftamda olmuştum. Boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığı ile geçti ama burnumun iki tarafıda tıkanıyordu nefes alamıyordum o zorlamıştı beni. Redoxon almıştım, ıhlamur içmiştim ve burnumun içine vicks sürmüştüm
Ilkannelikbu Mercimek48 bana da haftan erken değil gerek görmüyorum dedi kan sulandırıcı için ama genelde gördüğüm kadarıyla hafta farketmeksizin kullananlar var o açıdan sordum