Serpiiiiiillll Merhaba hanımlar 8+2 haftalık hamileyim bebeğin etrafında kanama var. Doktor düşük riskin var çok dikkat yat kendini yorma dedi. Ara ağrılarım oluyor bu beni çok korkutuyor. Benimle ayni durumu yaşayanlar var mı?
Fidan_14 Serpiiiiiillll evet bende 2 yerde kanama alanı vardı ben sadece tualet dışında ayaga kalkmadım çok Yatdım çok sıkıldım ve sabretdim çok şukur rabbim qarşılığında beni salıklı hamileliye qovuşdurdu şimdi tam iyleşmiş durumda butun işlerimi yapıyorum hatta gezib yuruyuşlere çıkıyorum bende 8hafdada başlayıp 16 hafdada tam iyleşdi sadece doktorununu iyi seç progestron fitil yazsın iyi ilaclar yazsın ve ayaga kalkma insAllah sağ salim kucagımıza alalım bebeklerimizi
Edizimmm Serpiiiiiillll 16. Haftadayim 11 hafta gibi gitti kanama jesem ama lekelenmeler devam ediyor
Deletedmom52620 Serpiiiiiillll evet canım 22 haftaya kadar düşük tehlikem vardı. Aile sağlığı merkezinde de e nabızı kontrol ettiğinde bu hafta çok uzun dediğini biliyorum
Serpiiiiiillll Fidan_14 günde 4 tane 200 mg lik frigrstan fitil kullanıyorum haftada 1 de proluton iğne oluyorum. İlaçlar iyi gelmiş olmalı ki şuan benim kanamam yok ama doktora gittiğimde kanamanın rahimde devam ettiğini söylüyor ilaçlar rahim ağzını kalinlastirdigi için kanamayı içerde tutuyormus
Serpiiiiiillll Edizimmm benim görünürde kanama kalmadı ama doktora gittiğimde hayır kanama rahimde devam ediyor demesi çok üzücü heran kanama başlaya bilir içerde birikiyo diyor
Serpiiiiiillll Deletedmom52620 inşallah benim 12 haftada biter kizim benimle evde oturmaktan çok sıkıldı ben sabrederim ama kızıma üzülüyorum hiç bir yere cikamiyoruz
caglaolmeZ Serpiiiiiillll bende de vardı bol su progestan fitil ve proluton iğne vuruldum istirahat ettim geçti şükür dikkatli ol Rabbim evladını Saba bagislasin
Serpiiiiiillll caglaolmeZ aynı ilaçları kullanıyoruz. Ben progestan i günde 4 tane alıyorum siz kaç tane aldınız tehlike ne zaman bitti
Flyy Serpiiiiiillll Bende de aynı sorun vardı hep evde dinlendim şuan 13. Haftaya geldik sorun kalmamıs cok şükür siz de stres yapmayın kanama yaşayan o kadar cok ki bi de benim de ağrılarım oluyordu kasıklarımda belimde kesin düşecek diyordum artık korkuyla bekliyordum sağlıklı bi bebekse her türlü tutunuyor progestan kullandım ben de bıraktırdı artık ilacı doktorum
Flyy Serpiiiiiillll İnşallah en kısa sürede atlatırsınız ben de hala diken üstündeyim biraz fazla yürüsem tedirgin oluyorum acaba tekrar mı başa döncem diye
Deletedmom52620 Serpiiiiiillll inşallah canım tez vakitte geçer bebeğine sağlıcakla kavuşursun inşallah 🥰
caglaolmeZ Serpiiiiiillll bende 4 kullandım 3 hafta sürdü benim ama inanın kalkmadım evden çıkmadım ve suya dikkat edin🥰