Nurinan Sehrbnon122 23+0 haftaligiz kuzum göbek deligimde hissediyorum genellikle bazen de vajinama vuruyormuş gibi geliyor benim oğluş biraz hareketli teyzesi 😂🙈
Sehrbnon122 Nazendehanim en son carsamba günü gittim sürekli yer degiştiriyorlar hahaha rahat durmuyor dedi doktor
Nazendehanim Sehrbnon122 o zaman ondandır canım farklı hossetmen iki taneler bide içerde itiş kakış 🤣🤣🤣🤣
Kleopatra- Sehrbnon122 Sordum kız doktoruma genelde ayakları orda olduğu için gayet normal genel olarak herkes de bu durum yaşanır dedii. Dönüyormuş bebek hepp
Nurinan Sehrbnon122 ahahha o konuda bir kaçışım yok birtanem benim küçüklüğüm fenaymış annem çok yakınır o konuda evlendim aynı yakinmayi kayinvalidemden duymaya başladım eşim de aşırı yaramazmis doğmadan kendimi alıştırmaya çalışıyorum tempoya 😂😂
Annesininportakali53 Sehrbnon122 ben 22 haftalik hamileyim arada göbeğimin hemen altında hissediyorum ama genelde sol da hep hissediyorum zaten durmadan yer değiştiriyor 10. Haftadan beri doktorum yerinde durmuyor hiç bu çocuk çok kosturcak peşinden sizi demişti hala aynı ölçümü Bile 2-3kez yapıyor çok hareketli diye ve şuan 22 haftaligim doktorum en son 20. Haftada gittiğimde 2 hafta sonra feln rahim göbek degilinin 4 cm kadar yukarisinda oluyor demişti yani tek gebelikte göbek deligimin hemen altında hissedebiliyorsam senin ikiz gebelik olduğu için normaldir heralde ama yine de doktoruna söyle gidince canım
Sehrbnon122 Annesininportakali53 büyük ihtimalle ayakları falan da oraya denk gelmiştir canım bencede
minik_koala_ve_annesi Sehrbnon122 eltimin ikiz cocuklari 2 yasinda ama hamileyken biri kasikta biride dedigin yerde duruyormus kuzum olabilir yengeminde mesela ayni sekildeydi😇🥰
Begumhan Valla 34 haftalik hamileyim sanirim yakinda agzimdan da hissedicem🙈 Kipir kipir, gogus kafesimin altinda, mesanemin ustunde, belimin yaninda her yerde yaramaz🤣
horozseker Sehrbnon122 30+6 yız ve her yerde hissediyorum 😂 nasıl yorulmuyor bu çocuk diyorum sürekli😂
Aminenin_annesi Sehrbnon122 hep kasıkta hissettim bu zamana kadar 34+5 iz 30 dan sonra göbek deligi çevresinde hissetmeye baslsdim. bebeğim ters duruşlu o yüzden olabilir😊