Nurcantas65 35 hafta oldum bol bol iş yapiyorum yürüyorum göbeğim aşağı inmiş hareketleri aşağıda hissediyorum 4 u randevum var İnşaaAllah 2-3 haftaya gelir der doktor. Sıkıldım artık uyuyamıyorum bildiğin,bacak ağrısı ekstra
Padfoot Nurcantas65 benim göbek hala yukarda. Eşime hergün soruyorum inmiş mi diye yok diyor çocuğu dövesim geliyor 🙄 inşallah istediğin tarihte doğurursun ya
Padfoot Ormanmeyveli ayy aminn allah razı olsunn. Valla 33 ten 37 ye kadar jet hızıyla geçti. 37 den sonra zaman durdu. 1 aydır 38. haftadayım. İnşallah seninki de anlıktır ve düzelir ya. Sayılı gün çabuk geçer yalanını kim uydurduysa onu bi bulsanıza bana bişey konuşcam djdkdj
mrcmrc1903 Padfoot ay ben 37+1 im daha ama doğurmak istiyorum artık sadece yürüyüş yapıyorum sıcaklar elverdiğince 🤦🏻♀️işe de gitmiyorum artık her şey hazır gelebilir akslsş
Padfoot mrcmrc1903 kız sıcakta evde durulmuyor bide yürüyüş mü 🤦🏻♀️ Akşam 10-11 gibi çıkıyoruz biz valla onda bile terliyorum.
mrcmrc1903 Padfoot akşam zaten gündüz eririm büyük ihtimal 🫢 ev hayatına alışmaya çalışıyorum inş bebişler çok bekletmezler🫠
Padfoot mrcmrc1903 ev hayatı müq 🤌🏼 Ben bayadır heyet raporluyum allahım çalışmamak o kadar güzel kii 🥹
Kubgkm Padfoot ay bugün bende doğum yaptığımı gördüm ya o kadar kolay bi doğumdu ki keşke gerçek olsa 😀
Padfoot Ruveyda_baskapan gittim ağzını kırdığımın çocuğu hala inmemiş kanala. Bir hafta daha dayan diye ikna etti doktorum ondan sonra ister suni veririz ister sezeryan yaparız dedi. Bi hafta daha ağlıycam anlayacağın 🤦🏻♀️
Biroglanannesiii Padfoot Aradık yavru doktoru akşam üzeri 4 te gelin dedi kontrol edecek bakalım doğurtcakmı yarına kalır tahmini aç değilim kahvaltı yaptım falan 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Fundatercuman Padfoot Bizimde sezaryan için son 10 günümüz..Ama 2 gündür tansiyonum oynuyor eğer sezaryan gününe kadar yükselme olursa hiç bekletmeden alacak beni doktorum.. Vantilatör kısmına da katılıyorum sabahtan akşama kadar sadece bana çalışıyor ama yine de yetmiyor valla elimde olsa morga gidip yaticam 😂😂
Padfoot Fundatercuman hahah çok girdim morga tavsiye etmem vantilatör karşısında terlemek daha iyi 🤭😅 inşallah 10 gün çok çabuk geçer 🌸