Pheebs 53733778 Benim acikligim zaten hiç yoktu gecen hafta bugün de bakilmadi yarin doğumda bakılacak tekrar. Ara ara batma hisleri oldu bu hafta hep umarım açılma ağrılarıdir oyle ağrılar giriyormuş sanırım açılma olurken
Pheebs canmyavrum Evet insan bir panik oluyor 🤭 ama kilo almayan bebegi anne karnında tutmak anlamsız dedi benim doktorum. Cikinca hem daha güzel kilo alır hem de sen daha fazla yorulmazsin dedi 😊
canmyavrum Pheebs ay hadi hayırlısı 🤲 hiç çatı muayeneside olmadım normal doğum istiyorm inşallah sağlıkla doğar bebeklerimiz
Svcncmrnz 53733778 valla ilkinde iki gün çok zorlanmistim vajinada batma vardı ne yatabiliyodum ne oturabiliyodum. Şimdi ikinci hamilelik üç dört aydır bu batmalar baskilar var şuan 37 haftalik
Svcncmrnz Pheebs evet bende ondan korkuyorum birde alttan muayene korkum sürekli gelip gidip bakıyorlar
Pheebs Svcncmrnz O korku bende de var 🤦🏻♀️ saat başı falan baksalar bari daha sık mi bakıyorlar yoksa 😁
girl_boy_annesi Pheebs 2 cm açıklık ile gidip Suni aldım 18 saatin sonunda KIZIM çok güzel dikşsiz yırtıksız Doğdu
girl_boy_annesi Pheebs Aslın da beni yoran 8 saat boyunca 3 cm de takılı kaldık ümitsizliğe düştüm o çok yordu🤕 ama 5 cm olduğum da acı dahada artmasına rağmen ben bunu başaracağım dedim ve bir anda 8 bir anda 10 cm derken 3 ıkınma ile 6 dk Doğumhaneden çıktım 💃🏼
Pheebs girl_boy_annesi Ayyy ne güzel sonrası kolay geçmiş o zaman 😍😍 beklemek yorsa da sonuca değmiştir eminim 🥰
Pheebs FiruzeAlagoz1207 Evet şu an suni sancı veriliyor 2 saat oldu tam ama açıklık ilerlemedi hala 1 cm. Doktorum yumuşama var olacak inşallah dedi ara ara kontrole gelecek ama sanki açılma hiç olmayacak gibi hissetmeye başladım 😞
Pheebs Tugba_23 Acilmam hala yok malesef 7 den beri alıyorum sancıyı şimdilik dayanılır düzeyde 😁 suyumu da patlattilar acilma ilerlesin diye 🤲🏻