Anneee-68 Kızlar 21 haftalık hamileyim Decavit ve ferrum kullanıyorum bu hata ilk defa doktor bunu yazmış hamileliğin de bu ilacı kullanan var mi bi sıkıntı olur mu acaba ?
93Sinem93 Anneee-68 ben kullanıyorum bi sıkıntı yaratmıyo sadece suya atıldığı ıcın tadı aşırı sekerlı gelıyo bana ıcerken zorlanıyorum sadece.
-MinikveAnnesi- Anneee-68 bu ilac kalsiyum takviyesi icin bende kullanıyorum doktor kollarımda uyusma oldugu icin vermisti magnezyumla birlikte kullanıyorum kramplara uyusmalara iyi gelsin diye
93Sinem93 Anneee-68 3 ay oldu Başlayalı. Daha onceden baska bır ılac ıcıyordum ama o yetersız geldıgı ıcın bu ılaca basladı doktorum. Şuan 33. Haftadayım.
93Sinem93 93Sinem93 Anneee-68 Önceki kullandığım ilaçta zentus d çiğneme tableti idi. Newcal kullandıgımdan beri değerlerim duzeldı ama zor içiyorum tadından dolayı .
Anneee-68 93Sinem93 çok teşekkür ederim cevabınız için bu ilaçtan sonra bebiş de veya sizde herhangi bi sorun olmadı demi
Anneee-68 93Sinem93 çok şükür cok sevindim sizin adınıza sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız inşallah