peelinnn Son 2 gündür karnımda tarif edemediğim bir ağrı var dün 2 defa oldu bugun da şimdi ağrıdı normal mi yalancı sancı mı yoksa başka bir ağrı mı anlamadım
Dilekzamn peelinnn ekstra bir durum yoksa yerleşme ağrısı bende 32 haftadayım aynı ağrıları çektim c.tesi kontrolüm vardı sordum doktora normal dedi bebek makat gelisiydi dönmüş dedi onun ağrısıdır sizdede öyle olabilir
Beril_aras2 peelinnn bende tam şimdi yazdım sonra bu yazıyı gördüm . Bende 32yim yeni hastaneden geliyorum sancım vardı doktor suyun azalmış ondan sancı dedi ciğer geliştirici yaptı hazırlıklı ol dedi
peelinnn Dilekzamn 2 hafta önce baştı geçen hafta tekrar kontrole gitmiştim makat olmuştu bilmiyorum bende etkiliyor bayağı hatta bu böyleyse normal sancıyı düşünemedim
Dilekzamn peelinnn aynısı eşime söyledim yani bu kadar sancılıysa doğum nasıldır Allah yardımcımız olsun
peelinnn Beril_aras2 suyuma normal demişti doktor haftaya kontrolüm var yine bakalım 31 haftalıkken doktorum ağrıların olabilr normal demişti ama yine de ayırt edemediğim için tam sizlere sorayım dedim
Oznur3460 Bnde 33 hafta olcam neredeyse 2 haftadır değişik ağrılarım var perşembe kontrolüm var bakalım ne diyecek