2gebe Kızlar şuan 29 haftalık hamileyim ve günlük canım naneli sakız istiyor günün 24 saatinden 20si sakızla geçiyor hamileyim ondanmı oluyor bilmiyorum. Geçen çiğnemeyim dedim istemsizce sinirden ağzımda yiyeceği sıkarken buldum kendimi. Falım ve ışıl çiğniyorum ama sakızdan Bi süre sonra dile zarar veriyor tahriş ediyor. Düşünün ağzıma yemek koymadan sakız koyuyorum. Acaba benim gibi başka yiyeceklere falan böyle ihtiyac duyan varmı şuanda bile çiğniyorum 😂
Deletedmom7373700 2gebe yemeklerden bir süre sonra çiğnemek öneriliyor genelde çok fazla olmamak şartı ile. Tükürüp salgıladığı için yemek borusundan gelen mide asitini etkisiz hale getirip mide yanmasını önlediği söyleniyor. Ama çok abartmamak lazım bence. Sakız beni acıktırır mesela. Ne kadar acıkırsam o kadar fazla yerim. Bu da saçma gereksiz kilo demek 😀😅
-_Esra_- Sakız çiğneme canım hamile isen, Tokluk hissi yaratıyor bende bir ara bagimliydim cidden zayıfladım, tokluk yapıyor ve yemek yiyesin gelmiyor bu sefer bebiş beslenemez.
2gebe -_Esra_- evet sürekli iştahsızlık oluyor akşam yemeklerinde ya önüne geçemiyorum belkide bundan oluyor
2gebe Deletedmom7373700 😂ben kilo alamayan tayfayım sadece hamilelikte alırım oda bebek alır sonra doğumdan sonra düşerim hiç baksan Doğurmamışkm😂