Ziynet4459 27+4 deyim sabah uyandığımdan beri bişey yemeden kusmaya başladım midemi bastırsın diye tuzlu yedim onu da kustum sizin var mıydı bu kadar bulantınız ne yapsam hafifler çalışıyorum bi de çok zor oluyor
Zeynppppp Ziynet4459 valla söyleme korktum şu an 23 haftalığım bulantım ne zaman biticek diye bekliyordum bu posttan sonra sanırım doğurana kadar çekicem bulantı hapı içiyorum bendr şu an ya her hamilelik bir olmuyo ilkinde bu kadar değildim bu ikinci bunda daha çok oluyo
Leeyla Ziynet4459 6 haftalık hamileyim çok midem bulanıyor ama kusamıyorum kusura bakmayın ağzıma geliyor ama kusamıyorum hiç bir şey yiyemiyorum yardım edin🥹🥹böyle olan varmı?
Zeynppppp Ziynet4459 ayyyy olmaması lazım ama bazılarının sonradanda olabilitormuş belki miden rahatsız oldu birşeyden 🥺
Ziynet4459 Zeynppppp vücuttaki sıvı azalmış dedi doktor ayağa kalksam kusuyorum 🥺 nane içtim biraz iyiyim ama su içsem yine aynı olmaya başlıyor nasıl olacak bilmiyorum
Zeynppppp Ziynet4459 acile git setum taktır hemen ben öyle yaptırıyorum iyi geliyodu tansiyon düşüyo kusnaktan serum takılırsan düzelirsin belki boZulmazsın bidaha
Ziynet4459 Leeyla ben mide bulantısı için ilaç kullanmadım doktor çokta faydası olmaz azaltır dedi bende o zaman çocuğa ilaç içirmeyin mantığı yok dedim ama ırsi de oluyormuş öyle diyorlar bi de bebek saçlı olunca mide bulantısı yapıyor benim kız da saçlı galiba
Elif_ileri Leeyla tuhaf gelebilir ama burnunuza okyanus suyu çekin anında kusturuyor o kadar tuzlu ki.. Ben ne zaman burun tıkanıklığı ile sıksam kustum 😪
BBuseY Ziynet4459 benim arkadaşımın bebeği inanılmaz saçlı ama hiç bulantı yaşamadı annesi 😂😂 Bence onla alakalı değil
Ziynet4459 Leeyla benim ilk gebelik inşallah sizinkiler rahat geçer ama benim gözüm korktu 2. Yi bile uzun süre düşünemem heralde cumartesi sabahtan başlayıp pazar sabaha kadar kustuğumu bilirim sürekli lavabodaydım bir aydır azalmıştı yine başladı
hirmak41 İlk gebelikte 9 ay boyunca istifra ettim. 16 yıl üzerine bu 2. Gebeliğim. 5+4 deyim ama hala Bulantılar başlamadı. Geçen hafta keseyi gördük. Bu hafta inşallah kalp atışını duyarız. Mucizemizin 🥰🥺
Ziynet4459 BBuseY yaaa benim kız kardeşim benden 24 yaş küçük annemin çok bulantısı olurdu kardeşim bayağı saçlıydı😂😂
strong_mother Ben 5 ay boyunca kustum bazı gebelikler böyle sanırım ama saçla alakası yok çünkü 3 boyutlu ultrasona gittim bebişim kel 😃