Misra- Merhaba kızlar bugün 32+3 olduk. Tam 33+0 da doktora gideceğim.. henüz doğum ile alakalı hiç bir şey konuşmadık sezeryan istiyorum. Doğum tarihi için doktor gün verir mi sizce şuan için bı sıkıntım yok çok şükür 😌
Emedko Misra- bende 31+3 üm 😊 33 de gidicem bende kontrole . Sezeryan olacak . Ama doğum tarihi vermedi daha .
AlmilaMomm Misra- 32+4 bende 33 de gideceğim doğumum zorunlu sezeryan olucak plesantam aşağıda olduğu için 37 den sonra alıcam dedi doktorum💕 ama tam net gün vermedi
Mzyyn1903 Bizde 32+3 deyiz tarihimiz aynı 🫶🏻 Bende henüz doğumla ilgili konuşmadım doktor değiştirdim diye sezeryan istiyorum çünki tansiyon hastasıyım kilomda var benimde yarın randevüm var bakalım ne diycekler
Misra- Mzyyn1903 Yaaa 🥰 eğer doğum tarihi verirse paylaşır mısınız merak ettim şimdi.. hayırlısıyla zamanında alalım kucağımıza. Benim biraz korkudan sezeryan diyelim 🫣 Çok merak ediyorum ve cumayı iple çekiyorum 👶🏻🙏🏻
Misra- AlmilaMomm Hayırlısı olsun inşallah sağ salim gelsinler.. en azından bana da bir hafta söyler diye düşünüyorum bakalım 🌸🙏🏻🥰
Mzyyn1903 Misra- tabi canım yarın gidiyim yazarım ben sana vallaha benimde acı eşiğim çok düşük o sancıları çekebileceğime kimse inanmıyor zaten tansiyon hastası olmasam belki denerdim ama en ufak sancıya bile gelemem normaldede öleyim o yüzden konuşucam doktorla bakalım
AlmilaMomm Misra- Amin inşallah çok teşekkür ederim 😍Sizinde sağlıkla sıhhatle zamanında gelsin inşallah bebişiniz🙏 Söyler bence eğer sezeryan düşünüyorsanız🥰
Misra- Mzyyn1903 al benden de o kadar bazen tekmelere bile ah uh diyorum..🤦🏻♀️ normal olsa naparim bilmem.. damar yolundan bile korkuyorum 🫣 bakalım umarım bize de gün hakkında bilgi verir ☺️