mrvsrcn glbyzgkhn ✋ denemelerin 11. ayı henüz hiç gebelik olmadı geçen ay kimyasala benzer bişey yaşadım bende anlayamadım ama bu ay inşallah Rabbim nasip eder🤲 mfk takviye kullanıyoruz eşimde bende , ben inofolic combi kullanıyorum ve acve hurması yiyoruz. Sen neler yapıyorsun
excitedmom- glbyzgkhn ben istiyorum bayadir, bu ay da onlardan biri. bu ay isteyen herkese de banada nasip olsun inşallah
bubuiledudu glbyzgkhn Ben. Ben bir sene önce iki kayıp yaşadım bu sene çok ugrasmadim şimdi ovulasyon testiyle aldım reglim bitsin test yaparak ilerlicem.bat 26 ağustos olacak 24u yaş günüm hediyem olur inşallah
Royem62 glbyzgkhn ben tam 2 senedir uğraşıyorum kuzum inşallah bu ay herşey güzel olacak bizim için ❤️🤲
SusamTanemibeklerken Bizde 3 aydır deniyoruz inşallah bu ay olur isteyen herkes için hayırlısı olsun inşallah 💓💓
_Hill_ Royem62 bende 2 buçuk senedir deniyorum rabbim daha fazla beklettirmesin inşallah mfk deniyorum bu ay 3 ay kullanıcam vitaminlerini bakalım kısmet nezamana
rachelgreenn Benn. 9 haziranda kürtaj oldum doktor 2 adet görmemi söyledi bu ay 2.adetimi olup hemen denemek istiyoruz.
2prensesannesiiii glbyzgkhn benn🥰 bugün genetik testleri yaptırdım düşüklerim olduğu için 2 aya çıkar dediler ama inşallah erken çıkar inşallah bu ay sağlıklı gebelik elde ederiz🙏🏻🥰
Tomrishatun mrvsrcn hurma genelde hamileler açılma yapsın diye yediklerini gördükten sonra asla yumrutlamadan sonra ağzıma koymadım bazı yiyecekleri takip etmek lazim
Aysinnn Ben ✋🏻 Ağustosun 15ini bekliyorum bakalım.. bayadır gebelik için uğraşıyorum. isteyen herkese nasip olsun inşallah 🤲🏻
Eda35sinan Bu ay herkese nasip eder ins bende bı seneye yakındır uğraşıyorum ama olmuyo biraz kilom var herkes oyuzden olmuyo diyo ama bilmiyorum ins bu ay herkez iyi haber alır amin♥️♥️ ne yapmalıyım bana biraz yardım edermisiniz 😔😔
mrvsrcn Tomrishatun Doğrudur canım ama ben acve hurması yiyorum şifa niyetine artık olursa da Rabbime emanet öğrenene kadar
freuze Tomrishatun Bende rahim ağzı yetmezliği var. Açılma en korktuğum şey. Bu yüzden hurma kesinlikle tüketmiyordum. Ancak günde 2 tane tüketebilirsin, zararı olmaz, tatlı isteğini keser dedi. Doğuma yakın günde 7-8 tane öneriyoruz dedi.
Tomrishatun mrvsrcn siz eşinizle birlikte balon karisimi yiyin bak bende bu ay denedim ucundan da olsa tuttu 🙂 birde kendime eşime 1 avuç hergun ceviz fındık badem yedik gunluk d vitamini ilaç aldım
mrvsrcn Tomrishatun valla artık o kadar yorulduk ki bu elimizdeki takviyelerde her şey bitsin de bişey kullanmak istemiyorum artık olursa olur olmazsa olmaz moduna geldim