Celins_ Ayseltn01 Merhaba, Esentepe hastanesi Gönül Doyran’a gidiyorum.. ilk doğumumu onda yaptım şimdi ikinci Hamileliğim😊
AlmilaMomm Ayseltn01 Merhaba🌸 Umi plazada Cenk aşkalliye gidiyorum doğumum Medicanada olucak😍 Cenk beyi kesinlikle önerrim👼🏻
Ozlemcyln Ayseltn01 ozel osmangazi aritmi hastanesi guler yıldıza gidiyorum 2020de ilk oğlumu onunla kucağıma aldım 2021de ikinci oğlumu yine onunla kucağıma aldım şimdi 3.ye hamileyim yine ona gidiyorum
Halimee1634 Embiye yılmaza gidiyorum 😊 ayrıca şehir hastanesinde de Zeliha atak hem özel hem devlet takipliyim
motherofcats Celins_ merhaba bende ona gitmeyi düşünüyorum 30.haftada doktor değişimi yapacağım nasıl bir doktor acaba
AlmilaMomm El_Ebruli Doktorum dışarıdan anlaşmalı Medicanayla fiyatı o verdi bize 10.000 demişti 2 ay önce bu gittğimizde netleştircez☺️
El_Ebruli AlmilaMomm benimde doktorum dışardan anlaşmalı ama öyle yüksek bı fiyat vermedi 😳 4250 sırf hastane fiyatı ama doktoru ücreti ayrı, neden bu kadar fark var acaba
Havva-21 Ozlemcyln bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın insallah, güler hanımdan memnun musunuz bide muayene ücreti ne kadar acaba
AlmilaMomm El_Ebruli Ne zaman fiyat aldınız önceden mi anlaştınız acaba birde hastane fiyatı ayrı doktor fiyatı ayrımı ücret sizde? çünkü başka bir arkadaşımda medicanada doğum yapıcak doktoru o hastanede ve 10.000 tl doğum ücreti
AlmilaMomm El_Ebruli Size resmen bedava fiyat vermişler çünkü şuan hayat hastanesi bile doğuma 7.500 istiyor ☺️
AlmilaMomm Ayseltn01 Hastaneden değil doktorum dışarıdan 450 tlydi şimdi bu gittiğimizde zam gelmiş 580 tl olmuş
Ayseltn01 Benim doğum teminatlı sağlık sigortam var Medicana medicabil içine dahil. ama doktor tercihini bir türlü yapamıyorum. Pembe mavi ile Medicana Volkan Aksakallı arasında kaldım
El_Ebruli AlmilaMomm benim sigortam doğum paket ücreti çıkarıyor ikisine de farklı bütçe veriyor. Doktorum dışardan olduug için onu ayrı ödüyorum zaten. Kendisinin muayenesinde listede yazan rakam oydu, eski de olabilir bilemedim şimdi
AlmilaMomm El_Ebruli Sizde özel sağlık sigortası olduğu için fiyat öyle o zaman yoksa bu fiyat imkansız çünkü şuan bursada en alt düzeydeki özel hastanede bile yok bu söyledğiniz fiyat çok iyi araştırmış biri olarak söylüyorum bunu😊
Ozlemcyln Havva-21 evet çok çok memnunum 24 ay ve 11 ay önce iki oğlumda onunla kucağıma aldım yine ona gidiyorum 3.de onunla doğacak inşallah
Havva-21 Ozlemcyln sağlıkla onu da kucağına alırsın insallah, benim hamilelik yeni olduğu için sabit gideceğim bir doktor bulamadım daha ondan sordum.