Ozgeyrsc Irmakdkm ben pskiyatriye gttim terapilere girdim ilaçsız zaten hamile oldugumdan kullanmadım
Ozgeyrsc Varol birde karnım çok sertleşiyo birden nefesim kesiliyo ama mide kısmımda hala aşağ inmedi ama iki gündür aşırı sertleşiyo
Varol Ozgeyrsc doktora gidin acile bazen beklemek iyi olmayabilir doktora gidin en azından birşeyler der içiniz rahatlar
MrvBrlk Ozgeyrsc yarin gittiğinizde bu aksam ki yani o kanama geldiğinden bu yana olan tüm durumları harfi harfine anlatın. Atlamayın. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
MrvBrlk Cekun sancı boyutu da önemli ama sıklığı daha önemli. 5 dk dan aza düşmeden ılık bir duş alın. Solunuza doğru yatın. Sancılar 5 dk ya düşerse acile gitmeniz de fayda var
Busrasahin7714 Ozgeyrsc bazi gebeler cok halsiz oluyormus bazi gebeler de aksine cok enerjik oluyormus. Belki sen halsiz olanlardansindir.
Busrasahin7714 Varol bende 3. Cocugumu bekliyorum ama cok iyi biliyorum ki her gebelik farkli onun icin kafadan konusarak insanlari germiyorum hanimefendi