Kızlar bir faydası olur belki diye yazıyorum. Bu hastaneye gitmeyi düşünen varsa diye. İlk hamileliğimde 1 kere gidip pişman olmuştum, bu sefer de 33+2 de tansiyon düşmesi ve kasılma şikayetleri ile gece yarısı birden Zübeyde hanıma gittik nasılsa kadın doğum hastanesi bi serum verir gönderir diye düşündük. Giriş yaptık iki üç ebe hemen yanıma geldiler, şikayetimi sordular tansiyonumu ölçtüler, buraya kadar her şey çok normaldi. Normalde Gülhanede takipliyim lokman hekime de gidiyordum karışık yani ama doğumu Gülhanede düşünüyordum. Neyse birden beni muayene odasına aldılar önce ultrasondan bakmak yerine doktor eliyle öyle bir muayene yaptı ki ben bu muayeneyi ne çatı kontrolünde gördüm ne de ilk doğumumda doğum süreci boyunca alttan yaptıkları muayenede gördüm. Resmen sondaj çalışması yaptı kadın acısı zerre mühim değil acı eşiğim yüksektir ve kolay kolay yüzümü bile buruşturmam. Ama masadan kalktıktan sonra dehşet bir kanamam oldu resmen bardaktan su boşaltır gibi alt bölgemden kan geliyordu. Hemen WC ye gittim pıhtı kan ne varsa elime geldi ağlamaya başladım kapıya hemşire geldi ağlama sakin ol elini yıka gel dedi. Gittim beni kolumdan tuttu hadi nst yapalım dedi. Odaya gittik stajyer Dr nst ye bagladi öyle bir sıkı bağladı ki imkanı yok anlatamam. Nefes alamaz bir halde nst çekildim gelip gidip sancı görünüyor yatış vereceğiz dedi. Ben de bu kanama sizin muayeneden sonra oldu bu sebeple mi oldu dedim bu mu tetikledi dedim hayir tetiklemez öyle bir şey yok dedi asla inanmıyorum çünkü benim ilk doğumum 39. haftada catiya bakmak için parmak sokulduktan sonra aynı şekilde kan gelmesi ile başlamıştı. Ben eşime msj attım zaten içeriye almıyorlar, beni buradan çıkar gülhaneye götür dedim. Çıkmak istediğimi söyledim imza attirdilar, çıkışımı yaptım ve Gülhane acilden girdim. Onlar da tansiyon vs kontrolü yaptılar alttan muayene edemeyiz dediler ben direkt neden dedim Haftan erken gerek yok vajinal ultrasonla bakalım dediler. Bunlar böyle deyince ağlamaya başladım zübeydeye gittim orada doktor aşırı rezalet bir muayene yaptı diye anlattım doktorlar birbirlerine bakıp şaşırtmadı yine orası dediler. Kanamami söyledim durdururuz ilaç vereceğiz zaten dediler. Nst ye bağlandım yine açıyor mu çok sıkmadık demi surekli böyle nazikçe davrandılar sancı görünce nstde alttan bir bakalım dediler çok hafif alt muayenesi yaptılar hissetmedim bile, açıklık olduğunu soylediler ve yatış verdiler orada 3 gün yatıp çıktım şu an evde ilaç kullanıyorum. Arkadaşlar ne olursanız olun zübeydeye gitmeyin gerçekten dertleri iyi etmek değil riske sokmak, bu kadar beceriksizlik bu kadar kasap gibi bir muamele asla olamaz