Gamzeee5858 Bn şuan 35 haftalık hamileyim annemin de kaynanamgilinde ilk torunu kayınvalidem ilk ogrenfiginden beri ağlar çok duygusal kız olacak Allah’ın izniyle örgü öğrendi bizim için bir sürü kıyafet oyuncak yaptı hamarat bana bile terlik taç su bu aldı anne kız kombini ördü neyse kendisi başka şehirde gelelim benim anneme annemde bebeği ilk öğrendiğim den beri bn hani kimseye muhtaç olmamak için çalıştığımm için herseyini aldım yavaş yavaş annem her bir şey aldığım da vah vah hele bir doğsun doğmamış çocuğa don bicme acele etme bı cop bile almadilar örgü bilmiyor zaten hiç heyecan yok gibi görünüyor annem bebeği yorgan yastık yaptı param yok para ver şilte diktireceğim dedi verdim tamam onun da elinde Yok anlıyorum ama kuzenimi düğünü için �stanbul’a gittiler 7 milyar para harcayıp geldiler böyle olunca insan bir üzülüyor yani şimdi de kayınvalidem gelecek doğuma annem ikide bir diyor ki kayınvaliden hastanede bana fırsat vermez bebeğin kıyafetlerini falan o giydirirse çeker gelirim ben de diyorum ki ben ne yapayım onun da torunu keşke gelmese falan diyor ha bir de benim sancım falan oluyor annem her gün onlara gitmemi istiyor gelemem zor yürüyorum diyorum ölmezsin bir şey olmaz biz de hamilelik geçirdik ne kadar canın az diyip duruyor Bir gün gelip evimi bile temizlemedi bir keresinde söylemiştim oldu bize gelince temizlik yapıyor musun dedi ben hamile halimde her gittiğimde bulaşığına kadar yıkadım ama o böyle diyor bebeğin yatağın sermeye geldiğinde nereden çıkardın başımıza bunu dedi çok özenerek eşim burada yaptı kayınvalideme gösterdiğimizde ağladı duygulandı annemi gösterdiğimizde ne gerek var dedi şimdi de kayınvalidem gelecek bizde kalacak diye trip atıyor bana fırsat vermezse çeker gelirim diyor
Gamzeee5858 Gamzeee5858 bebeğimizin beşiğini falan biz normalde alacaktık babam marangoz kendisi ben yapacağım dedi biz de tamam dedik beşiği daha yeni getirdi zaten şifonyeri hala yapacak beşiği yaparken bizden cüz 400 lira kadar bir para aldı biz de el emeği olarak verdik zaten hatta herkes niye aldın para diye babama kızdılar şifonyeri hala getirecek bebeğin kıyafetleri de ortalıkta arayıp ne yaptın diye para yok malzeme alamıyorum diyor hala bizim para koparma derdinde anneme de babama söyle parası yoksa hiç uğraşmasın dedim Of ne acele ediyorsun ki başlayacağım sana da çocuğuna da dedi ve çok üzüldüm
benimmdunyamm Gamzeee5858 benim annem=senin annen kaynanam çok iyi ama annem neden böyle anlamıyorum sonra ben sinirlenince De bana diyor kocaman kadin oldun anne olacaksın hala köpek gibi dalıyorsun diyor demek ki dalanmak istiyorsun boş işlerin pesine düşüyorlar yemin ederim çocuğa kıyafet giydirsen ne giydirmesen ne ben çocuğuma kendim bakarim sen bana bakacaksın de sende
berceste5155 Gamzeee5858 anne veya kayınvalide kim olduğu fark etmez sana kim iyi geliyorsa yanında o dursun yerinde olsam babama da para vermem şifonyeri satın alırım
Sehrbnon122 Gamzeee5858 kuzum annen cok mu duygusuz veya kendi annesinden böyle gördüğü için mi acaba sana böyle davranıyor bilmiyorum ama sana kim iyi geliyorsa o kalsın yanında bebeğine ve sana baksın üzülme malesef cogu insan böyle heves kırıyor annemde bana şimdiden bissürü sey almıs kaynanam falan bu arada 22 haftalık ikizlerime hamileyim eltim işte ne gerek vr şimdiden fln demeye başladı kendi ailesi ona bisey almadı diye benimde hevesimi moralimi bozmaya çalışıyor i🙄 yani en iyisi takmamak bosver bak kaynanan ne güzel sana karsı iyi merhametli
Matmazelss Çok özür dilerim ama anneniz ‘herkes anne olamaz ‘ lafının vücut bulmuş hali.. yerinizde olsam gelme kayınvalidem gelsin başka zaman gelirsin der geçiştirirdim 🤷🏻♀️
Mdngny Valla canım bu kadar şey dedikten yaptıktan sonra annen çekip gitse de olur çok takma derim . Çünkü daha lohusaligin var senin morale ihtiyacın olucak bu süreçte kaynanan yanında dursa daha iyi olucak gibi
Gamzeee5858 Mdngny aynen dimi bnde iki arada kaldım kiyafet giydirme kıskançlığına düştü gderim bırakıp diyor ne yapayım kaynanama sen elleme annem mi giydirsin diyeyim o halde annem de böyle işte of
Minigim38 Bizde de tam tersi kaynanam böyle 😄bu insanlar neden böyle anlamıyorum ya cidden ne güzel torunun olacak bi heyecanlan bi heves olsun icinde. Benim kaynananında aklına kim girdiyse bebegin kıyafetlerini dolap uygulamasi varmis ordan al kızim ogluma masraf çıkarma diyor sagin solun lekeli pis kıyafetlerini evime getirir görümcemin oğullarının eskisini getirir benim kızım olacak evin icinde giyecekmis kim gorecekmis sanki böylede üste cikar Allahim sabır versin🤲🤲
Gamzeee5858 benimmdunyamm annem e bir şey demeye gelmiyor hemen diyor ki kaynanan olsa demezsin yapmazsın yaparsın kayınvalide de çok kibar bir insan hep görüntülü aradığında kızım iş yapma bırak yorma kendini kocanla hafta sonu yaparsın falan der bebek odamızı gösterdiğimizde hüngür hüngür ağladı
Gamzeee5858 berceste5155 en başında eşim demişti senin bu baban bizi oyalar boş ver biz alalım hatta sipariş bile vermiştik babam yarın getireceğim niye aldınız falan dedi bizi kandırdı biz de iptal ettik
Mdngny Gamzeee5858 sen bunları düşünüp kafana takma bence akışına bırak annenin dediklerine üzülme onunda öyle bir kısiligi var demek ki giderse gitsin kuserse kussun sen minik bebeğini doyur sütten falan kesilirsin Allah korusun
Gamzeee5858 Sehrbnon122 evet bn doğru düzgün bir şey almadım bile annem çünkü çocuk ölü doğacakmış gibi konuşuyor çok hevesim kırılıyor �lk çocuk bir de eşim çok hevesli o da falan yaptı annem her şeyi doğmamış çocuğa don biçmeyin deyip duruyor ah bu insanlar
Zisanince Gamzeee5858 ayyy giderse gitsin onu mu takıyorsun bırak anne baba da bir yere kadar sana kim daha çok değer veriyor özen gösteriyorsa ona yönel giderse gitsin o kafasına koyduysa bunu zaten gidicek bakmaya hevesi yok demektir yoku açık olsun bay bay sen bebeğine odaklan bak ne güzel anne olucaksın minnacık bir civciv olucak evde ona odaklan gelen gelsin giden gitsin sende ona göre tavır al her şeylerine gitme senin en ihtiyaç duyduğun anda sana kim koşuyor sana kim özen gösterşyorsa sende ona göre davran canım
Gamzeee5858 Zisanince aynen beni arıyor bize gel yemeğe diyor ben gitmek istemiyorum çünkü annem bir de hani ben açık insanım giyimimede dikkat ederim annem şu karnın ın ne belli uzun tunik giysene utanmıyor musun böyle karnını çıkarmaya diyor ama bir görseniz geniş tişörtler giyiyorum eşimle bu duruma çok sinirleniyor kız ne yapsın kesip atsın mı diyor karnını
Kleopatra- Gamzeee5858 Canım kusura bakma da annen biraz tuhaf yapıya sahip bir insanmış. Kaynanandan çok sevinmesi uğraşması gerekirken resmen her işe de çomak sokuyor. Çeneside durmuyor anladığım kadarıyla. Bence arana bir mesafe koy haşır neşir olma kırgın olduğunu bir belirt. Kaynananla alakalı da birşey dediği zaman onun nasıl davrandığını birde kaynana bakması gerektiğini yüzüne vur. Bunları senin düşünmen gerekirken kaynanam düşünüyorsa ben kadına birşey demem de geç. Normal bir durum değil çünkü insanın zoruna gider
Simy Gamzeee5858 annenin gelmemesi daha hayırlı bence kaybın validen gelsin doğumunda ve sonrasında yanında kalmaya
Bilhayalacz Rabbim annene merhamet versin, evlatlarına ayrımcılık yapan ana-baba günahkar olur. Allah Rasulü bunu yasaklamıştır. Evlatlara, kız olsun erkek olsun farketmez eşit davranmak, adaletli olmak Vaciptir.
Lgel Gamzeee5858 açıkçası ben olsam kayinvalidemi annemden önde tutardım. Sakın annenin sözlerine uyup kadina kotu davranma canm. Hatta ver kayincaliden giydirsin ona daha bi oncelik ver. Giderse de gitsin annen. Belli ki sözde anne sadece
Gamzeee5858 Lgel annem inşallah kaynanan gelmeden doğurursun diyor gelmese falan diyor Of çok garip bir annem var gerçekten abim evlenmeyi düşünüyor kız arkadaşı da benim çocukluk arkadaşım annesi babası öldü arkadaşım oğlum olursa adını babamın ismini koyacağım diyor annem de ölmüş adamın ismi konur mu şimdiden isim düşünmüş diye triplere girdi ortada hiçbir şey yok