28 Temmuz pazar akşamı kontrol amaçlı Erzurum şehir hastanesine acile gittik 41+5 haftalıktım fakat sıfır sancı sadece 1 cm açılma vardı bebeğim doğum posizyonundaydı ama doğmuyordu doktor yatış yapılması gerektiğini söyledi reddedemedim çünkü en ufak sancım yok günü geçtikçe tedirgin oluyordum yatışı kabul ettim ilk önce rahim duvarını yumuşatmak için fitil verildi 16 saat boyunca ve o süreden sonra açılma 3 cm oldu sonrasında suni sancı takıldı evet zorlu süreç burada başlamıştı fitil de ara ara ağrı çekerken suni sancı ın daha şiddetliydi 8 saat te suni sancıyla baş ettim doğumun başlamış korkmamam için söylemiyolarlarmış geldi kontrol etti açıklık aynı 3 cm dedi benim moral sıfır çünkü 24 saattir sancı çekiyordum suyunu patlatıcam ki sancıyla açılman çabuk ilerlesin dedi suyumu açtılar ve bi anda başımda asistanlar ebeler bulunuyordu bana ıkın demeye başladılar yarım saat içinde yani 30 Temmuz 20.52 de minik oğlum kucağımdaydı kavuşmuştuk onu ilk kucağıma koyduklarında Allahım şükürler olsun dedim bütün ağrım sızım bi anda gitti güçlendim sanki biraz dikişim fazla oldu o can yakıyor ama inanın her şeye değer dünyanın en güzel hissi belki o an sancı çekerken nereden çocuk yaptım doğurmıyıcam diye düşünebilirsiniz ama sonrası tarif edilemez bu da benim doğum hikayem olsun Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun sağ salim kavuşulsun miniklere👶🥰