Zeynepimmm Yasemindemirtas bende iki kez yaptım karttan yaptım .ve memnun kaldım ertesi gün geldi.ck gzller.dahada yapicam
yesillimonn Yasemindemirtas Al canim😊 gercekten cok uygun alisveris yapanlarda memnun bende denemek icin bi kac parca bisey aldim memnun kalirsam yine oradan alicam..
Yasemindemirtas Maviii Ya aynı takım pazarda 40 liraydı burda 15 lira diyo. Cok sasırdım. Kalitesi nasıl ?
Patito__ Yasemindemirtas kiyafet gzldi alt acmada gzl yalniz battaniyesi biraz sertti kislik gibi onu dha yumsak isterdim digerleri guzel
Sdanrr Bende c.tesi günü yaptım canım bugün aradılar siparişiniz hazırlandı Aras kargoyla gelecek diye beğendiğim bişey daha vardı siparişe ekleyebiliriz miyiz dedim tabi dedi ekledik. Bu konu da bile çok hoşuma gitti arayıp bilgi vermesi ve hazırlanmış siparişe ekleme yapması. Yani ilgililer gelince görücez bakalım
Neslihan16 Yasemindemirtas Ben 25 tl ye başka bir siteden zıbın takım aldım ve çok araştırarak çok uygun fiyata aldığımı zannediyordum bir baktım ki enucuzbebekmarkette aynı ürün 15 tl ben şok😱😱😱
HaticeTabak Yasemindemirtas Ben alış verisimi en ucuz bebek marketten yaptım çok kaliteli ucuz olmasına rağmen yikasamda bozulmadı ve ürünler yumuşak 🙂
Tuba-Sahra Bende iki defa alışveriş yaptım az öncede 3. Siparişimi verdim ürünler çok güzel geldi yikamadim ewet pazarda 30 TL olan hastane çıkışları 15 TL ve çok uygun ben memnunum bende
CerenKurt ☝🏻 Bende yaptım ☺️💕 1günde geldi. Ürünleri de beğendim. Piyasaya göre hep 5₺ 10₺ daha ucuz 😇