minikkurabiyelerinannesi benimmdunyamm şu an uykumdan bu yüzden huzursuz uyandım bekliyorum oynasın geri yatıcam☹️☺️
naznhrb benimmdunyamm aynen bende bekliyorum ki hareketlensinde uyuyayım yok akşam dandır bir durgunluk hiç kımıldamadı
minikturtam1 benimmdunyamm uykudan uyanıp dürtmüslüğüm yok ama bağzen boyle yatarken faln karnima minik minik şaplaklar atıyorum. Minik minik dokunuyorum. Hareketleniyor ama sonradanda vicdana zabı cekiyroum. Acaba zararmi veriyorum diye. Sizde sonradan vicdan yapiyormusunuz ?
benimmdunyamm minikkurabiyelerinannesi oynar yaaa onlar da uyuyor da işte rahat edemiyoruz bende 20 dk dürttüm öyle bir iki kere hareket etti yattım
Melismelo Ay aksine uykumdan uyanıyorum o uyanmasın diye hareketlerime dikkat ediyorum yoksa sabaha kadar uyutmuyor😅
naznhrb benimmdunyamm demek oda gece uykusuna uyuyor sabahın ilk saatlerinde başladı çok şükür resmen paronayak oldum niye oynamıyor diye ama büyüdükçe alan kalmadı 38 haftalık benim
benimmdunyamm minisinannesiiii valla durtecek benden çıkan çocuk zaten akıllı bir bebek olmaz umudum yok🤣🤣
minisinannesiiii benimmdunyamm herkes der çok haraketli çok akıllı bi çocuk diye anasina çekmediği kesin 😀
benimmdunyamm minikturtam1 hahah ben uykudan uyandırinca vicdan azabı duyuyorum 🤣gece çocuk uyuyor ben dürtüyorum uyanana kadar sonra bir tekme atıyor ben uykuya devam ediyorum uyandırdım diye üzülüyorum 🤣🤣