Btlsa Valyria ben de 38 e girdim bugün biraz fazla yürüdüm ve rahimde çok ağrım oluyor ara ara kramp gibi giriyor belim de ağrıyor sancı mıdır acaba 😟
turkanyldzz Valyria bende 35+1 şuan benımde kasıklarıma ağrı giriyor 1-2 saattir çok erken daha diye doğum sancısı değildir diye düşünüyorum ama sizce ilk gebeliğim 🥹🥹🥹
Valyria minikkurabiyelerinannesi doktorum gecen pazartesi alttan muayene etti dogumu tetikledi sozde o gece doğuracaktım ondan sonra yumuşama geldi koyu jel gibi
Be77_35 Valyria bir kaç saat önce doğum yaptım bende kasılma ve tek taraflı kası ağrım vardı sadece pek coddiye almamistim yalanci kasilmadir diye ama suyum patladi
emine_ylmz Be77_35 bende hiç ağrı hissetmiyorum desem yeri var baskı var kasılma var ama dayanilmicak gibi değil acaba bende doğurur muyum 🥰bu arada Normal mi yaptın doğumu bize tüyo ver azıcık 🥰❤️
Valyria Be77_35 bende yeni hastaneden geldim 4 cm acikligim olmus yatis dedi ama yok dedim eve geldim evde cekmek istiyorum dedim oglumda var birakamadim😢😢
Valyria minikkurabiyelerinannesi gittim doktoruma alttan tetikledi yine kan geldi bu sefer oyle nisan gibi bebek kilolu oldugu icin inmiyomus asagiya rahim arkadaymis daha cumaya kadar gelmezse suni veririm dedi