asilannesii Nazlican46 bir yerde okumuştum ama şu an hatırlamıyorum. Bilimsel olarak dogruluğunu anlatıyordu. Tabi kesin değil. Olma ihtimali yüksekmiş. Benim eşim 3 erkek kardeş ve eltimin 1 oğlu var bende şimdi oğluma hamileyim.
zamaneannesi80 Nazlican46 eşim 6 erkek kardeşler ama yeğenlerinde kız var bizim oğlumuz olacak ama 🤭 kız kardeşimin eşi 3 erkek kardeşler ve kız torun hiç yok onlarda 2 erkek yeğenim var.. halamın 5 oğlu var ama kız torunları da var.. bence batıl inanç 😂
Gulkpsz Nazlican46 nasıl bilimsel olarak açıklanmamış hayatınızda hiç biyoloji dersi almadınız mı. X bayan y ise erkekten gelen genlerdir buna cinsiyette dahil. X kromozom değişmez bayandan geldiği için erkek ise hem x hem y taşır ve xx eslesirse kız xy eslesirse erkek olur. Bu durumda eğer baba tarafında erkek geni baskın ise y kromozumunynai geni gelir ki boylece erkek olur
Nazlican46 Deletedmom7373700 hayır bilimsel olarak bir yerde doğru olma ihtimalinin olduğunu okumuştum o yüzden soruyorum genelleme yapıyorum kendimce 😘
Nazlican46 Havva450 hayır bilimsel olarak bir yerde okumuştum açıklandığını ama batıl olduğunu kabul edenler de var ikiye bolunmusler bende genelleme yapıyorum kendimce inandığımi yazmadim zaten ☺️
Bebektenkokular17 Nazlican46 eşim 3 erkek kardeş sülalede kiz yok nerdeyse ama benim kızım olacak. Ben sey duydum annenin ilk çocuğu neyse kizininda ilk çocuğu oyle olur. Bunu genelleme yaparsak etrafımda geneli boyle ama 100 de 100 diyemem
kizannesiyimm Batıl inanç o. Eşimin bir abisi var, abisinin oğlu var fakat bizim kızımız olacak. Cinsiyet tamamen kişiye has, eşin belirler bu durumu.
Laleliiiiiiii Nazlican46 cidden batıl inanç eşimin ailesi çoğunluğu kız benim taraf da kız ağırlıklı ama benim oğlum oluyor ☺️
sgok Nazlican46 cinsiyet aktarımı babadan sağlandığı için çok normal xx bizleriz xy erkekler bizden zaten bingo x geliyor babadan x ya da y bu sebeple belirleyici baba oluyor
Zerrinmesut19 Nazlican46 çok saçma bence eşim 3 erkek kardeş 2 eltimin çocukları erkek ama benim kzıım oldu 😂
zeytinkiz Nazlican46 eşimin sülale de kız az ve hasretler yani o derece 😄 kızım oldu. 10.5 aylık suan 😬 bizim tarafta eşit kız erkek 🤭
Elf96 Nazlican46 eşim 3 erkek kardeş eltimin kızı var bizim oğlumuz olucak nasipse inşaallah 🙂 ve 3 kız torunun üzerine bizim ki ilk erkek torun 🙂
Merel Nazlican46 Bence yok eşimin ailesinde yani kayinvalidem 6 erkek dogurdu Benim annem iki kiz dogurdu ve sonra bir oglan ve benim ilk bebegim kiz oldu ve suan ikinciye hamileyim oda erkek
Bunyamin_im Nazlican46 Bence Alakası yok eşim taraf hep kız, Kendisi bile tek erkek. Ablalarinin cocuklari bile kiz, Fakat bende Oğlum olucak.🙄
Rabia_3 Nazlican46 kaynanamin 3 oglu var kizi yok eltim ilki oglan dogurdu ikincisi henuz belli degil kuzenlerindede cocunlukla hep erkek cocuk var ama buna ragmen ilkim kız dı ikincide kız hatta ikinci gebeligim ikiz gebelik 3 tane kizimjz olucak bence dogru degik 🙈😊
Aselimm23 Nazlican46 😄😄😄kayınvalidem 4 erkek 2 kız doğurmuş eltim 2 kız görümcemin 1kızı var benimde 1kız ve hayırlıyla erkek yolda geliyor 20 güne kadar
HanifeAhmet Nazlican46 bizde de iki tarafta kız baskın benimde bebeğim kız olacak inşallah ama ben buna bağlamıyorum tabiki genler zaten bir çok şeyde etkili o yüzden olabilir tabiki