Ozge3534 16+6 haftalığım sabahtan beri migde bulantısı çekiyorum migdemde hiçbirsey durmuyor herseyi denedim hiç birsey fayda etmedi ne yapabilirim ?
Ada9y Ozge3534 ben de burada bekliyim sabah akşam düzenli istirfa ediyorum şuanda miğdem aşırı bulanıyor ve yanıyor
Babyozi21 Ozge3534 aslında bulantı geçer 16 ıtıbarıyle aynı haftadayız seninle bnm f16 da durdu hep var mıydı kusman çok çok kötüysen hemen sıvı takvıyedı serum al rahatlatıyor büyümüş cınku sussuz kalma
superstar_00 Ozge3534 Doktorunuzdan ilaç tavsiyesi alabilirsiniz ben doğuma kadar prillam dr ilacini kullandim.
Ozge3534 Babyozi21 3 haftalikken hamile olduğumu öğrendim ve o günden beri hamileliğimi düzgün yaşayamadım sürekli kusma migde bulantısı şuan yine kusmalarimda cok şükür azalma var ama bu iki gündür kusmaktan halim kalmadı ve migde bulantısı çekiyorum uyuyamıyorum
Babyozi21 Ozge3534 Sıvı takviyesi bence serum bağlat halsiz düşme bu haftalarda su çok önemli seviyen düşmesin
Ozge3534 Babyozi21 evettt biliyorum elimden geldiğince şu içmeye çalışıyorum zorluyorum kendimi artık çarem serum
S1907 Ozge3534 yani başlayan mide bulantısına ilaç iyi gelmez acile gidin bnce sıvı takviyesi ve bulantı için serum taktırın bikaç gn idare eder sizi boşuna bu şklde eziyet etmyn kendinze