Evet merak edilenleri anlatıyorum toplasın 😆😅
Öncelikle Randevu almak için normal kadın doğumdan randevu alıp muayeneye gitmeniz gerekiyor. Genelde 19-22 haftalar arası uygun oluyor o tarihlerde randevuya gönderiyor demişti doktor bana. Ben 19. Haftada gittim kadın doğumda muayene oldum. Doktor bir radyoloji kağıdı veriyor. Onunla giriş katta kantinin yanındaki camlı bölmeden randevu almanız gerekiyor. Onlar haftanıza ve doktorun uygunluğuna göre randevu veriyor. Haftanız gelmeden bir günü ayarlıyorlar bir şekilde. Doktor cidden aşırı yoğun. Randevuyu aldıktan sonra tarih gelince yine aynı yere gidiyorsunuz. Koridorun sonunda solda ki oda zaten. Gitmeden önce tok olanız, lavaboya girmiş olmanız ve çikolata yiyerek gelmenizi öneriyorlar. Doktorun asistanı o kağıtları topluyor sizden. Kağıdınızı veriyorsunuz sıranız gelince sizi çağırıyor. İnanılmaz yoğun bir doktor. İsmini hatırlamıyorum. Biraz yaşlı. Giriyorsunuz 3 dakika falan sürüyor pozisyon uygunsa. Size bişey gösterip bişey sordurmuyor. Ama her şeyine güzelce bakıp rapor yazdırıyor asistanına. Sadece bittikten sonra ben bir sıkıntı var mı dediğim zaman hayır her şey normal korkacak bişey yok falan demişti. Ama bayağı övülen bir doktor. Gidenler hep çok memnun. O yüzden benim de içine sindi. Raporu aldıktan sonra ben randevusuz şekilde kadın doğuma sıra alıp raporumu göstermeye çıktım. Randevu olmayınca bayağı bekledim ama bakıyorlar yinede. Poliklinik 7 ye sıra verildi. Genel olarak oradaki tüm polikliniklerde muayene oldum diyebilirim ve doktorlardan hep memnun kaldım. 7. Poliklinikte ki doktorda aynı şekilde. Kadın bir doktor. Tahminimce asistan çok genç. Çok tatlı biriydi. Raporuma baktı. Ultrasonda görmek istediğimi söyledim. Rica edince o da muayene etti sağolsun. Ultrason fotoğrafımı bile verdi. Tecrübelerim genel olarak bu şekilde oldu. Ben bayağı memnunum şahsen doktorlarından vs. Burda detaylı yaptırmak isteyen arkadaşlarıma fikir olsun