Halimee1634 Kan tahlili için başka bir aile hekimine gittim doktor 5 aylık hamile olduğuma inanmadı bebek olduğuna emin misin dedi karnım hiç çıkmadı 18+0 iz sizin ne zaman çıktı kızlar
Deletedmom7373700 Halimee1634 yok şaka yapıyorum deseydin 😁 23. Haftaya girdim. Benimde hiç yok gibi nerdeyse. Kıyafetlerim dar olmadığı sürece belli bile değil asla
Nazendehanim Halimee1634 hayır bu ne biçim üslup inanmamak nedir yani karnın cikmayabilir ama böyle de tepki mı verilir 🙄 benim 16 da çıktı
Biroglanannesiii Halimee1634 2.aydan beri ben karınlı geziyorum karnım çok dardı belim hiç yoktu benim hemen çıktı birde mide hazımsızlığı gaz derken 2.aydan vardı maalesef 🤷♀️
Ormanmeyveli Halimee1634 Ay karınla ne alakası var sisteme gebe olduğunuz ilk muayeneden sonra yansıyor zaten. Önündeki bilgisayara bakması yeterli. O zaman göbekli kadınlara da yok sen hamilesin kesin diyordur
_edakrsu22 Ya kızlar bende 18+1 günlük hamileyim kaç aylık oluyor kullandığım uygulamaların bazılarında 5 aylık derken bazılarında 4 aylik diyor internetten bakıyorum aynı şekilde bazıları 5 bazıları 4 diyor bilen varsa aydinlatsin
smallbaby _edakrsu22 18 ile21 hafta 5 aylık oluyo 22 ile26 da6 aylık oluyo hamilelik çizelgesinde öyle yazıyo çizelgenin resmi varda atamıyorum yani sen 5 aylık hamişsin cnm
Eliiiiif Halimee1634 benim 6 aylıkken artık dışardan gözüküyordu.Herkesin karnı bir olmak zorunda değil.Aile hekiminiz boş yapmış
DisiArslan @“Halimee1634”#p23418064bence normal benim 30 haftalıkken çıktı ama bir anda büyüyor şimdi kocaman
1Ada1 Halimee1634 doktor olduğuna emin misin deseydin 🤣bizde 18 haftalığız dışardan pek görünen bişey yok dar giyinsem anca görünür