Cgdm34 ayla__ bem kullanıyorum canım arada unutup ıcmedıgımde oldu bır sey olmuyor merak etme 😌o sadece takvıye
Dnz35 Minik_prenses zorunlu olan demir ilacı vitamin sana ve bebege kilo aldırır sadece . Guzel beslen dedi doktorum vitamini bıraktım hicbişeklde yutamıorum cnku
Dnz35 ayla__ evet yutamıorm kırarark denedim bu sefer midem bulandı cıkardım doktoruma söledim kullanma dedi
ayla__ Dnz35 ben suda eritip içiyorum içtiğim zaman ama tortusu hep bardağın dibinde kalıyor hiç bir işe yaramıyor iyice karistirmama rağmen dibinde kalıyor tortusu tekrar su katip icmeyek midemi bulandırıyor şaştım kaldim
Zuhalsebu Bide doktorunuz aç mı dedi tok mu bilmiyorum ama benimki sana yazdığım her şeyi tok karnına yemek 1 saat sonra falan iç dedi Hiç bulantı yaşamayan benim bile midemi bulandırıyordu decavit, tok içmeye başlayınca daha az bulandırır oldu
Limonzeytin ayla__ 2ye kırıp içim bende büyük hap içemem öyle yapıyorm ayrıca haftada 4 gün bari içsenz iyi olur çok vitamn var içinde size ve bebeğe yararı çok aksatmayn derim.
Eylulun_annesi ayla__ ben 10 gün 15 gün içmedim arada oluyor bi zararını görmedim ilk bebeğimde şuan yine aynı unutuyorum bide yutmak zor geliyor haftada 3-5 kez içerim
DisiArslan ayla__ bilmiyorum ama benim bitti bugün ve yarın içmeyeceğim çarşamba günü yazdıracağım en son doktora gittiğimde decavit bitmek üzere dedim. Oda çarşamba geldiğinde yazarız dedi bitmediği için eczane şimdi paralı verir dedi. Ama 2-3 gün kullanamam ozaman dedim sıkıntı olmaz dedi fakat benim doğuma 23 gün kaldı yani hamileliğin son zamanları ondan dolayı mı dedi yoksa normalde de 2-3 günden bişi olmuyor onu bilmiyorum canım.