Sedabineb Ya kızlar suan 12+4 üm ama bebek kendını göstermiyor doktor 1 ay sonra gel dedı bende cok sabırsızım bır an önce öğrenmek istıyorum sızler kaçıncı haftada öğrendınız acaba🙏
Melikeyzc Sedabineb doktorum 12. Haftada tahminde bulundu %60 erkek dedi. 16. Haftada da net olarak erkek dedi az çok kendini belli ediyor 12. Haftada.. ama değişedebiliyor 🙃
MeriHera Sedabineb normal ama o haftalarda belli olmuyor pek, benimki 15.haftada belli olmuştu hareketliydi gösterdi zilli kendini. Ultrasyona girmeden önce hurma ya da ne bileyim şekersiz komposto falan yiyip için ki bebiş hareketlensin göstersin
MinnieMouse Sedabineb 12+4 te biz gördük ultrasonda ama doktor 10 gün sonra gel kesin söylerim dedi. 14+2 de gittik yine aynı şekilde gördük 🥰 ultrason cihazının kalitesiyle alakalı canım. Devlet hastanelerinde genelde görüntü net bir şekilde 15-16 haftalıkken alınıyor.
Sedabineb Melikeyzc evet özele gidiyorum şöyle düşünüyorum özelde göstermiyorsa devlette nasıl gösterir yarın başka özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum cinsiyeti öğrenmek için kendı doktoruma gitsem ben sana 1 ay sonra gel dedım diyecek o yüzden ona. Gidemem😂😂
Melikeyzc Sedabineb bebeğinizin o anki konumuyla alakalı değilmidir gösterip göstermemesi 🙃 muayeneye girmeden 15 dakika önce meyve suyu ve çikolata yemeniz göstermesini sağlayabilir😘
Mysaa Sedabineb 10 haftalıkken kan verdim 11 de belli oldu ama fetal dna yaptırmıştım ben ondan o kadar erken öğrendim 😀
Kubra_miray_szr Sedabineb cok erken ama😁😁benimde kendini kac defa gittiğimde sakladı en son 22 haftalikken net gorduk erkekti şimdi 33 haftalıgim 😊😊
Eseses2828 Kubra_miray_szr Merhaba ultrason resmî varsa atarbilir misiniziniZ erkek oldugunu gösteriyorsa
Minnosbaby Sedabineb valla canım 12.hafta kız dedi 14.hafta erkek dedi tam olarak 16.haftada belli oluyor cinsiyet 16.haftayı bekle derim kesin olarak