Ozge_5516 25 haftalık hamileyim nefes darlığı oluyir uyuyamiyorum nefesim sanki icimde kalıyor neden oluyor yatarken özellikle sicaklardan mi yoksa hamilelikte oluyr mu
yigitinannesiiiii Ozge_5516 bebek yukarı çıktığı için göğüs kafesinize baskı yapıyor o yüzden Canım tabi sıcaklarda ayrı bunaltıyor
Dln_elmas Ozge_5516 Hamilelikten dolayı bndede oluyo gece yatmadan önce ılık duş almak iyi gelir tavsiye ederim..
bayanukuslu Ozge_5516 bende aynıyım canım 26 haftalık olduk. Nefesim yetmiyo sanki boğuluyomuşum gibi oluyo
Ozge_5516 Dln_elmas aldim cnm ya dusumu da bu gece cok olunca endiselndum biran Allah yardımcımız olsun
Ozge_5516 @“yigitinannesiiiii”#p2 valla simdi nefes alamıyorum uykum var nefesim icimde kaliyo uyuyamiyorum bir sıkıntı yok yani oksijen tupu bulup takacam nerdeyse 🙂
yigitinannesiiiii Ozge_5516 biraz yürü evin içinde canım nefesini topla şimdi yatarkende organlarına baskı olduğu için darlanıyosundur
Ozge_5516 bayanukuslu aynen oyle oluyo biraz gece gece yürüyüş yapayim bari yakinda oturarak uyucaz sanırım 🙂