Benim annem kaldı. Şimdi annemi kaybettim yalnız kalırım ama yine de görümcelerimden birini ya da kayınvalidemi istemem. Aşırı zor bir doğum yaşadım dikişlerim sadece 35 dakika sürdü ana damar ve makat kesiği vardı ölümden döndüm. O halde bana mızmızsın biz de doğum yaptık düzgün otur dediler. Öyle bir bağırdı ki doğumhaneden dışarı geldi sesi dediler gelen gidene 😂bir kere bile bağırmadım sadece ıkındım. Hoş bağırırım da, doğumhane kapıya yakın değil duymaları da imkansız ama nasıl hikmetse kafede kahve sigara keyfi yaparken benim bağırmamı duymuşlar. Eşim de kendi ailem de kafede oturduklarını söyledi. Uydurmadım.
Makat ana damar rahim hepsi dikişli ve yan oturarak emzirebiliyordum sadece. He bu arada kendi parmakları kesilse ağlayan insanlar, ben o kadar derdin hastalığın arasında asla onlar gibi olmadım. O yüzden size de batabilir söyledikleri. Eğer imkanınız varsa bir kuzeniniz gelsin ya da bir arkadaşınız. Devlette erkek refakatçi kabul edilmiyormuş gebe eğitiminde söylediler. Allah yardımcınız olsun