Kızlar hep okuduğum hikayeleri bende yazmak istedim
Nasip oldu çok şükür 4 günlük taze anneyim artık rabbim herkese nasip etsin
Stresli sürecimden bahsetmek istiyorum
Öncelikle bebegim tüp bebek umudum yokken 2 denemede tutundu mucizemiz bize
Çift yumurta ikizdi kardeşini kaybettik maalesef ama rabbimin vardı bir bildiği dedik
Sonra gebelik şekerimiz çıktı ona biraz kafayı taktık
Sonra herşey geçti Corona olduk maalesef erken doğum riskimiz oluştu herşeyde her şerde hayırı arayıp rabbime emanet ettim sezeryan günümüz geldi çattı çok şükür
Hastanemize yatışımz yapıldı odamıza geçtik ailelerimiz yanımıza geldi ameliyat saati gelincede hep beraber ameliyat katına çıktık ben girdim anestezi Dr süreci anlattı öncelikle çok korkutmuşlardı beni sonda ve o belden vurulan iğneden dolayi ama damar yolunun acısının bir tık fazlası ama o kadar bile değil sonda zaten uyuşup takıldı hiç hissetmedim
Sonra Doktorum geldi ve başladı ilk neşter hissini bence şöyle tarif edebilirim diş çektirenler ve yaptıranlar anlar baskıyı hissediyorsun ama acı yok bu kadar
Sonrası zaten su gibi geçti eşim de yanımızdaydı bu süreçte o da çok iyi geldi kızlar sonra bir ağlama sesi yavrumun sesi o benim aylardır yıllardır yolunu gözlediğimdi tarif edilemez bir duygu gerçekten içimden sadece tüm kadınlara dua etmek geldi ve ettim hemen giydirip yanağıma koydular kokusu sesi teni pamuğum çok güzeldi sonra babasıyla bebeğim çıktı benim dikişleri mi attılar o süreçte gayet iyiydi zaten sakinleştirici iğne yapıyorlar
Odaya geldikten sonra da ilk uyuşukluk geçince sonda çıkarıldı 0 acı ve yürüme de gayretli olun ayaklarınıza ve kendi vucudunuzun gücüne güvenin inanın daha kolay atlatıyorsunuz sıvı alımı başlayınca sade Nescafe için baş ağrısı hiç yaşamadım bol bol içtim
İlk yürümelerden sonra acıyor diye yatmayın sürekli kalkın 1-2 adım da olsa atın bol bol yürüdüm ve gaz sancısı ağrısı yaşamadım tuvaletimde çok rahat geçti elime koluma kimse girmeden yürüdüm ben sürekli şöyle düşünün size muhtaç annesini bekleyen yavrunuza bir an önce daha iyi bakabilmek için biraz dayanmanız gerek kimsenin bakması annenin yerini tutamıyor kızlar bu bir gerçek evladınızı düşünün daha kolay atlatırsınız
Benim sürecim kısaca böyleydi
Tüm hamilelere rabbim Kolaylık versin sağ salim sağlıcakla kavuştursun inşallahhh
Tüm bebeklerimize de rabbim sağlık sıhhat versin ailesiyle uzun ömür versin inşallah 🙏🏻
Biz şimdi evde birbirimize alışmaya bol bol hasret gidermeye çalışıyoruz çok şükür 🥰🙏🏻