Tugbakose Kendi doktorum beni bildiği ve indirimli olan yere yönlendirdi ama 5 bin dedi yanı bu kadar mi pahalandi anlamıyorum bildiğiniz bir hastane var mi İstanbul icinde ???
Flyderndkk Tugbakose doğum fiyatına detaylı mı olurmuş yahu millet iyice şaşırmış. Ultra lüx bir hastane falan mı?
Hatice_Dvlglu Tugbakose Avrupa yakasında yaşıyorsanız eğer Bakırköy de radyolog Rıdvan Zeybek diye Bi doktor var ben geçen hafta gittim ve memnunda kaldım muayene ücreti 400 tl
minikoglummm Flyderndkk ne kadar ultra lüks olabilir bebeği çıkarıp gösterip tekrar mı sokuyor tövbee yani resmen kazıklamak bu
bukett1 Ben şişlide özel bir görüntüleme merkezine gideceğim. Doktoruma özel 800 TL, normal fiyatı 950 tl. 5 bin olması mümkün mü bilmiyorum, çok ilginç.
Selamcanim Ben 5 bine doğum yapıyorum yalnız. O neymiş öyle. Egepol medicana bile o kadar değil. Çocuğun geleceğini mi görüyorlarmış. 🤣
Tugbakose Galiba cok lux bir yer herhalde bende anlamadım şaşırdım yanı ozel Saglik sigortam var medical parkta muayene oluyorum arastiriyorum suanda nerde yapabilirim diye
benkosarim Avrupa Yakası’nda mısınız Anadolu Yakası’nda mı ona göre size bir yer önerelim ben Anadolu yakası’ndayım Pendik’te bir yer var 550 TL’ye yaptırdım 5.000 lira falan vermeyin lütfen kazıklamak bu
benkosarim Cerenn61 Pendik kaynarca’da Cihan polikliniği detaylı ultrason için ararsanız fiyatları zaten söylüyorlar randevu da alabiliyorsunuz doktor çok ilgiliydi
Tugbakose Avrupa yakasındayım Bakırköy yakın bana Bahçelievler’de oturuyorum cok sağolun fikirleriniz için ♥️
Gizemre93 Tugbakose merhaba ben dün yaptırdım b.köyde perinatolag mahmut güngör 750 tl ve bir saate yakın sürdü çok güzel inceledi herşeyi anlattı gösterdi ben çok memnun kaldım
Hatice_Dvlglu Tugbakose Bende bahçelievlerde oturuyorum, kadın doğum doktorunuz kim acaba memnun musunuz?