Merveaslan0651_ 38 haftalik planlı sezeryan oldum genel anestezi istemiştim ama anestezicim ameliyathane de belden uyustrlm genel bebegi etkiliyor dedi çıkar çıkmaz kızımı gördüm harikaydı hersey korkulacak bisey yokmuş gercekten😇
aslhansrc1 Merveaslan0651_ 37 haftayım haftaya inş. Bnde sezeryan olacagım spinal çok istiyorum ama biyandan korkuyorum anlatırmısınız lütfen nasıldı süreç ?
Ezgican- Merveaslan0651_ sağlıkla büyüsün 🙏🏽 İsteğe bağlı şekilde yapma imkanı tanıyorlar mı devlet hastanesinde acaba spinal konusunda
Merveaslan0651_ aslhansrc1 aslında şöyle bebeğin çıkışını dokunduklrni hissettim ama hiç acı yoktu cok korktm uyusmm ve hissedrm die ama ole olmdi bebeğin cikmsi bni kapatmayı cokta uzun sürmedi bebegimi gördüm doğar doğmaz yanağıma koydlr genel olsam bu olmckti guzeldi yani ben bu kadar beklmyrdm acikcsi
Merveaslan0651_ Kbraaas evet devlette yaptm 36 haftaliken gün aldm 38 haftalik olsun alalım die karar verdi doktrm
Merveaslan0651_ alonee cok teşekkür ederim hiç lmyrm neden narkoz etkiler ama bayağı israrcilrdi spinalde