Gozzy Haticerdi aynen öyle, canım daha önce hiç yemediğim ama ekşi olduğunu düşündüğüm şeyleri bile çekti 😂😂
cgnduru Haticerdi değişir.. ben eksi yedim tuzlu yedim tatlı asla yiyemedim… şuan 34 haftalık gerçi ne bulursam yiyorum o ayrı ama ilk zamanlar öyleydi.. 😀 kızım olacak. Yinede inandığım bir şey değil mide bulantim çoktu benim, tuzluda iyi geliyodu
Fadmet Haticerdi hiç alakası yok oğluma hamileyken hiç tatlı canım istemedi, hep ekşi acı tuzlu yedim
Hamile_anne27 Haticerdi ilk oğlumda aşırı ekşi yedim. İkinci oğlumda hep tatlı aşerirdim. Bu üçüncü hamileliğim oğlum olacak yine ekşi yiyorum 😜
Ozcnozge Haticerdi yalannnnn😂 kim dediyse bunu yalaaan😂😂 hamileliğimin o aşerme döneminde limonlar erikler portakallar ekşi olan herşey çok cezbediyordu beni herkes kız dedi bende öyle odaklanmıştım😂 ama cinsiyetimiz erkek😂 tabiki sağlıklı olması daha önemli sağlıkla gelsinde🙏🏻
Regina16 Haticerdi aserdigim tek sey erikti ve surekli tursu yiyordum ilk zamanlarimda 38 haftalik hamileyim ve oglum olacak 😀