Yisin Merhaba kızlar erken gebelik testim silik çıktı iki kere sonra kan verdim ama negatif çıktı böyle bir şey yaşayan var mı
_Hill_ Yisin ben canım days comfortta baya belirgin silikti benim ama 2.3 çıktı beta hcgm Days Comfort markası çok düşük hcg yi bile algılıyor beni erken gebelik testleri defalarca kez yanılttı.Çok net çizgi çıkmadan gitmem ben kan vermeye muhtemelen
Aysnr11 Yisin Kuruma çizgisi de olabilir ama en net sonucu tabiki kan tahlili verir adetiniz geçtiğinde tekrar kan verin inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
Bebekisteyenbiri _Hill_ benimde ilk böyleydi belli belirsiz hayalet çizgi hatta acaba alttan gölge mi yoksa görmek istiyorum diye mi gördüm diye düşündüm arkadaşlarıma da gösterdim onlar da benim gibi düşünüyorlar az önce teste baktım böyle olmuş sol tarafı ilk yaptığım dakikalar heyecandan bakayım diye tırnağımla çizdim ondan sol taraf bir değişik ama çizgi daha belirgin sizce noluyo 
_Hill_ Bebekisteyenbiri canım bak benimde geçen ay böyle oldu ilk 5 dk çok gölge gibi sonradan daha da belirgindi ama kuruma çizgisiydi ve gebelik yoktu atim fotosunu sen bak benimkine benziyormu
_Hill_ Bebekisteyenbiri alttaki testimle aynı gibi geldi bana benimki kuruma çizgisiymiş ama sen genede 1 gün arayla test yapmaya devamet belki seninki değildir koyulaşırsa hamilesindir benim koyulaşma olmadı