Ozlemyeni öncelikle gözünüz aydın sağlıkla evinize de getirin yavrunuzu inşallah ❤️ Yani doğum yapmış bir kadının evinde bu kadar erkek niye var onu anlamış değilim bırakın kayınpederinizi şu an babanızın bile evde olması bana çok saçma geldi , ameliyat olmuşsunuz evde pijamalısınız tuvalet , banyo ihtiyacınız var , kanamalarınız var ne diye eve böyle doluşmuşlar anlamadım gitti her şeyi geçtim enfeksiyon riskiniz var o yara hala iyileşmedi bunun farkındalar mı ? Ben sizin yeriniz de olsam doktoruma durumu anlatırım beyaz bir yalan söylerim kontrole gittiğim de enfeksiyon kaptığımı evde kimsenin kalmaması gerektiğini söylerim herkesi yollarım eşiniz ve siz kalsanız yeterli ha birde çok istiyorsanız anneniz. Ben bebeğimi kaybettim sezaryen oldum benim ailemin evi tadilattaydı bizim evde kalıyorlardı o ara aniden bebeğimi kaybedince kendi ailem mecburiyetten bizde kalırken eşimin ailesi de o kalabalığa rağmen her gün sabah erkenden gelip gecenin yarısına kadar evimde kaldı üstüne birde gelen gidenimiz taziye için eksik olmadı evim de tek lavabo var gelen geçen çoluk çocuk adam Kadın fark etmeden o lavaboyu kullandı ve ben fenalaştım hastaneye kaldırıldım.. ameliyat öyle kolay bişey değil mikrop kaptığım için 40 günden fazla kanamam sürdü yatışım yapıldı acımın üstüne acı kattılar bebeğime ağlıyorken bir yandan , diğer yandan canımın derdine ağlıyordum. O yüzden ben yaşadım siz yaşamayın doktorunuza durumu bildirin o size yardım eder.