Serpilaksu11 Başına hiç böyle birşey gelen oldu mu ? birşey yoktu biraz önce altını değiştirirken farkettim
Seymoshh Serpilaksu11 kireç gibi oluyor sünnet yaptırmadıysanız eti geri sıyrılıyormu kontrol edebilirsiniz ama açılma olmuyorsa ileride tıkanıklık yapıp enfeksiyona neden olabiliyormuş ki 2 bçk aylık oğlumu bu nedenle sünnet ettirmek durumunda kalmıştık
Serpilaksu11 İdrar yaparken yanma vs hisseder mi ben henüz taze oğlan annesiyim daha önceden kızım vardı ne biliyim tedirgin oldum öğlen falan olsa giderdim hastaneye şimdi kızım da uyudu
Serpilaksu11 Seymoshh çok zorlandıniz mi sünnet sonrası peki ben de yarın kontrole götürcem ama iltihap gibi
Seymoshh Serpilaksu11 yok hayır aksine o kadar rahattı ki şimdi ikinci oğlumu bekliyorum onu hemen yaptıracağım hiç anlaşılmıyor bezli olunca bebek içinde büyük rahatlık ve en sağlıklısı emin olun
Armin-Guney Ben bunu doktora sormuştum . Doktor arada deriyi geri sıyırıp temizleyebilirsiniz yumuşak hareketlerle. Bu kendi kendine ürettiği birsey, gayet normal falan demişti. Sünnet ettirdikten sonra böyle bir durum yaşanmıyor tabiki