Miniktirtil Benimde tek kese tek plasenta aralarında zar var sadece. En basinda ikiz olduklarına bile sevinememistim doktorlar öyle şeylerden bahsediyordu ki dedim noluyoruz 🤦🏼♀️ sonra düşündüm yiyecek ekmekleri varsa tek te olsa çiftte olsa her türlü Rabbım onları bu dünyayla riziklandirir. Çokta kafama takmadım bu durumu ha korkuyormuyum evet evlat sonucta ama iyi düşünelim hersey iyi olsun. Doktorlar öyle söylüyor diye öyle olacak hali yok şu an 24 haftaligiz çok şükür halimize 🤲 🥰
Bbilge Miniktirtil di mi aslinda ikiz olunca herkes aaa ne guzel der yolda gorunce bakar hosuna gider insanin, ama doktorlarin soylediklerini duyunca insan afalliyor surati dusuyor. Masallah 24 haftalik da olmussunuz allah tamamina erdirsin saglikla bebislerinize kavusun insallahh
Bbilge Hellili cok tesekkur ederim desteginiz icin. Zar var plensanta tek diye dediler dr. En istemedigimiz durum bu dedi. Inanin insan allak bullak oluyor. Iyki sizlerden cevap aldim da gonlum rahatladi okudukca
Bbilge twinboymama insallah saglikla tamamlarsiniz ve bebislerinize kavusursunuz az kalmis sizin ben daha yolun basindayim :) tekini alamayacaklarindan ikisini de sonlandiralim tek kesede tek bebek kalsin dediler ama inanin hic istemiyorum. Sadece hepsini kaybetmekten ya da ikizler arasinda bisi olursa diye korkuma forumlara baktim buraya yazdim. Iyki de yazmisim olumsuz yazan olmadi daha hic
Bbilge Demetarga dogru diyorsunuz her sey allahtan sizlerden de mesajlari gorunce ben de rahatladim sayenizde.
Demetarga Bbilge rica ederim canım benimde çok sıkıntılarım oldu burda birbirimize moral vermeliyiz her şey çok güzel olucak yavrularımı kucağıma alacağım deyin ve oluşunu izleyin 🥰🥰🙏🙏🌺
Minnoslarim Bbilge merhaba, hayırlı olsun öncelikle. Ben de ikiz gebeyim, başta 3 kese vardı ancak gelişmedi 3. Kese. Perinatologa gitmenizi öneririm, en sağlıklı takibi yapacaktır.