A_r_m_i07 Minikcennetim 17 haftalik olduk.nasil oluyor çok merak ediyorum ve hareket edeceği günü bekliyorum 🥰
Minikcennetim A_r_m_i07 odaklanırsan hissedersin belki canım çünkü bende kendimi dinleyince hissediyorum
Pijamaskeliler Cns15 saka yapıosun burda asla o haftada olmaz diyorlar bende 13 haftaya girdim kız şimdi bi heyecanlandım 🤣🤣
Minikcennetim tugceyleminnak odaklanırsan hissedersin belki canım bende yalnızım evde hep yatıyorum odaklanıyorjm bi süre böyle gıdıklanır gibi oluyor karnım sürekli olduğu için ben bebek diye düşünüyorum ama en ufak dikkatim dağılsa telefonla vs oynasam hissedemiyorum
tugceyleminnak Minikcennetim ilk hamilelikte zaten 18-20.haftalarda ancak hissedilebilirmiş diye açıkçası çok odaklanmıyorum çünkü gaz ya da bağırsak hareketlerine de heyecanlandığım bi ara 😂 beklemedeyim tabii ki ama daha yok 🤭
Greeneyes1997 Kizlar sorunuzla alakasiz ama kaçıncı haftadan sonra ikinci trimestre geçmiş oluyoruz?:)
2505 Minikcennetim arada birşeyler hissediyorum ama yinede emin olamıyorum henüz daha güçsüz hareketler olduğu için acaba bağırsak mı damar mı diye 😂 oğlumda çok geç hissetmiştim ikinci daha erken diyorlar ama bakalım 14+4 🥰
Rukiye24 Minikcennetim bende hissetmek istiyorum ya 12+5 iz ultrason da önden gidiyor 4 gün filan ne zman hissederim acaba