1Gunes Senemiko vallahi ben 9+2 hamileyim ve kendi bedenim iç çamaşırı olmuyor artık 2 beden büyük almam gerekecek gibi anlamadım jeden bu halde daha çok başındayım hamileliğin
Pijamaskeliler Senemiko 13 haftaligim 4.hftada öğrendiğim de 80 iken 90 beden sutyenler almak zorunda kaldım iyiki almışım ona bile zor sığmaya başladılar birazda dik olsalar di eyeydi🤣🤣🤣🤣 evde saldım memeler fora sutyni cikariom şuan da cikik cnki sızim sisim sizlio🤣🤣
Senemiko 1Gunes benim de yavaş yavaş büyüdü zaten ama suan rahatsız ediyor bana öyle geliyor ya da biri daha büyük birde göze çarpıyor açıkçası
besteozduran 1Gunes aynı durumdayım 9+4 ama aşırı büyüdüler. Zaten öncesinde 75D giyiyordum cup büyüktü şimdi ağzıma girecek hiç bir şeyim olmuyor, daha başında böyleyse sonunda ne olacak kafayı yiyorum. Hiç de sevmiyorum büyük göğüs 😓
1Gunes b_senell33 benim de alt oluyor ama üst olmuyor malesef ki ve aşırı ağrı var hassasiyet oluştu artık iç çamaşır takınca külahta dondurma gibi duruyor 🤣🤣🥺🥺
Derya_gumus Senemiko 18 haftalık hamileyim olmuyor kesiikle hatta sutyen bile takamiyorum takmak hic istemiyorum :)
Umran__37 Senemiko hamile kalmadan 80 takiyodum simdi 35 haftaligim 95 ile 100 arasi takiyorm buyudu baya dogumdan sonra da eski halini aldi diyeni hic duymadim 🤣🤣 almazsada saglik olsun 🤣🤣
mervegny1 Senemiko aynı sorunlar bende 10 haftalık oldum zaten maşallah kocaman olan göğüslerim iyice büyüdü sütyen takmam imkansız çok acıyor sancı giriyor hayır daha ne kadar büyücek bilemiyorum nasıl taşıcam ben onları 😂 keşke annemi zamanında dinlemeyip küçültseydim 😂
1Gunes besteozduran vallahi bende 80b takıyordum şimdi 90 b almam lazım maşallah şiştiler büyüdüler bende sevmiyorum büyük göğüs ya 😔