Minikcennetim Sabah kalkıyorum 50 kiloyum akşama doğru 51-52 hatta 53 kilo oluyorum ertesi gün tekrar kalkıp tartılıyorum 50 kiloyum sizce ödem mi oluyor 15 haftalığım ödem için erken değil mi doktoruma söylemeli miyim benimle aynı durumu yaşayan var mı?
aynenkezoaynen Minikcennetim senin asıl kilon sabah aç karına tuvalete çıktıktan sonraki kilondur. Gün içinde çıkanlar ise içilen suların yenilen yemeklerin gramı etkiliyor herkeste bu böyle ben hamile değilim rahat 2 kiloya yakın oynuyor sabahla akşam arasında
Minikcennetim aynenkezoaynen bende ödem diye korkmuştum teşekkür ederim eşim annem vs tartılıyor onlar gün içinde hep aynı çıkıyo ben farklı çıkıyorum hep
Mzyyn1903 Gün içinde yediğin içtiğin ve tabi wc ye cıkıyorsun su gidiyor fln normal herkez de olur zaten sabah ki kolayla akşamki bir olmaz biz o yüzden hastaları hep sabahları tartardık
Minikcennetim Mzyyn1903 annem ve eşim gün içinde deniyorum tartılıyorlar hep aynı kilodalar bi bende farkediyor nedense
aynenkezoaynen Minikcennetim demekki onlar bişey yiyip içmiyor yada lavaboyla çok sık çıkıyolar😂 erkekler pek farketmiyor zaten ama ben yıllardır hep farklı çıkarım gün içinde🤭
durumom2022 Doğru olan kilonuz sabah aç karna WC çıktığınızdaki ödem olsa elleriniz ayaklarınız şişiyor ve ağrıyor varsa şikayetleriniz o da olabilir tabi