ttugbacobann Ben yarın sabah 9 da ameliyata gireceğim kizlar, elektrikli pompa ile şimdi goguslerimi sagsam biraz uyarmak için yarına hazırlık doğumunu tetikler mi gece
Doga_deniz ttugbacobann sorunun cevabını bilmiyorum ama bebek emdikçe süt geliyo zaten bigün önceden kendinizi strese sokmayın isterseniz güzelce dinlenerek geçirseniz yarına daha sakin daha enerjik başlarsınız. Doğumuz güzel geçer inşallah sağlıkla gelsin minnoş
Mommhappy ttugbacobann gerek yok bebeğin midesi yeni doğduğunda kiraz çekirdeği kadar zaten. O çektikte çoğalacak sütün. İlk zamanda gelen o azcık süt zaten onu doyuracak. 12gün önce doğum yapmış biri olarak söylüyorum. Ve ilk gelen anne sütü kolostrum sarı oluyor onun bebeğe faydası çok var. Boşa ziyan etmeyin derim
Lulemom ttugbacobann böyle bişeye gerek yok, ayrıca ilk gelen süt bebek için çok önemli. O ilk sütü bebeğin emmesi lazım. Sağıp heba etme. Ha sağsan da süt gelir mi onu bilmiyorum ama gereksiz yani. Strese girme hiç rahat ol. Rahat olursan her şey su gibi sorunsuz akıp gidiyo
Gulsurmeli ttugbacobann ben acil sezaryene alındım ameliyattan çıktıktan sonra hemen sütüm geldi herhangi birşey yapmadım
BBuseY Hiç gerek yok böyle bişeye 🤗 stres yapmayın doğum sonrası bebeği size hemen getirmiyorlar testler ışık falan derken siz odaya geçtikten ⅔ saat sonra bebek geliyor o zamana da süt gelmiş oluyor sıkıntı yapmayın 🤗🤗 inş doğumunuz istediğiniz gibi geçer
ttugbacobann Lulemom canim gelmez diye düşünüyorum sadece uyarsam.mi.gogusleri.diye düşündüm ama sagmicam gelirse de boşa gider üzülürüm o zaman da sabah doğum sonrası bakarım duruma göre artik
Meshra_15 ttugbacobann böyle biseye asla gerek yok niye kendinize güvenip güzel düşünmüyor sunuz süt gelişi doğumdan sonraki normal bir süreçtir sezeryan olmak gelişi etkilemez
Tugceonur ttugbacobann kendini hic kasma rahat ol pozitif düşün guzelce dinlen yorma kendini bebegini hayal et sütun zaten gelicek