Bayancorek Aysunnn1907__ 6. aydan sonra çıkmaya başladı benim. İç karınla ilgili birazda. Değişiyor yani kişiden kişiye. Ama genelde son zamanlarda çıkar diyorlardı öylede oldu. Anca soruyor görenler bebek mi var yoksa diye. 1 ay kaldı evet diyorum bir daha şok oluyorlar. 🙈
Gmzbiri Aysunnn1907__ kişiden kişiye değişiyor sanırım iç karınla alakalı 5.aydan sonra belirginleşmeye başladı.
biranneadayi15 10+5 sabahları dümdüz bir göbekle uyanıyorum gece yatana kadar 5 aylık göbekle yatağa giriyorum ben anlamadım bu işten bir şey nasıl bir gaz oluyorsa artık eşim bile şaşırıyor 🤣 ama genel olarak benimde karnım çıkmadı sayılır sabah aynaya baktığımda
Pijamaskeliler biranneadayi15 13 haftadan belirtiyorum bende öyleyim bastyan beri bulantı hafif olduğu için sürekli kazınıyor mide cuma ikili kontrolde yüzde 80 eekek dedi pat die doktor fazla aciktiriyor yesem 5 dk snra yememis gbi snra yatağa 5 aylık gbi giriom 62 ile gebe kaldım tartilmadim ama 65 66 olduğumu dusunuom🤣🤣🤣🤣🤣 baştan beride kabız değil her sabah 10 da yaparım büyük abdest sonrada zort zort afedersin gaz çıkarırım yatana kadar gazlı biri oldum resmen 🤣
Eldgrn biranneadayi15 ay bende öyleyim davul gibi şişiyorum akşama kadar bide çok gaz sıkıntısı var onu çekiyorum 10+4üm
biranneadayi15 Pijamaskeliler ayyy aynısı aynısıııııı eğer ben 2 saat ağzıma bir şey koymayayım hemen tansiyonum yerlerde oluyor atıştırmadan duramıyorum benimde bulantı problemim başından beri pek yok bir gün iyi bir gün kötü gitti ama bu aralar iyiyim ve erkek bebeğe hamile olduğumu hissediyorum bende ☺️
biranneadayi15 Pijamaskeliler canım senin hikayeni okumuştum çok üzülmüştüm benimde başımdan geçti kaybım olmuştu moralimizi hep yüksek tutalım inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi ❤️
biranneadayi15 Eldgrn ya gaz olduğu belli canım çünkü o kadar şişmez karnım benimde ama ben gaz çıkarmıyorum işte gece uykumda çıkıyor belki hamilelik ne tuhaf ilginç yanları çok
Eldgrn biranneadayi15 yildim ben şimdiden valla canım artık o gazın çıkması bile can yakıyor o dereceye geldim Allah yardımcımız olsun
fatimahuseynova Aysunnn1907__ bende 6 ci ayda cikti herkes sok oluyodu bebek nerde diye.. dogumdada doktorlar amann karnii kucun erken dogummu diye soruyolardi😂😂😂😂
Pijamaskeliler Derin_0555 cuma 12+4idi kendi doktorum ikili bakmazmış profosor arkadaşı var aynı hastanede perinetolog o baktı yüzde 80 erkek dedi pat diye degiscegini zannetmem dedi 🙈🤭
Bsrkdr Aydan sonra belli oldu benim. Daha oncesinde de gündüzleri hicbisey yoktu aksam yemeginden sonra şişkinlik oluyodu
Ayseaysa Aysunnn1907__ benim bebeğim 20. Haftadan sonra hafif belli etmeye başladı şu an 27 haftaligim baya belli oluyo 🥰 ama kişiden kişiye aldığın kiloya göre değişir bence