Brcnbltky Arkadaşlar 19 haftalık hamileyim 2 gündür sol kasığımda bir ağrı var. Gaz sancısı gibi ama anlayamıyorum. Kramp gibi. Doktora sordum, magnezyum önerdi, endişe etme dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Ezgi2727 Brcnbltky ben 27 haftalığım aynı sorun bende de bugün oldu. Kendinizi yormuş muydunuz ? Birde üşütmeyin :/
Mskk Brcnbltky bende 19 haftalık hamileyim benimde sok kasıgıma ara ara sancı tarzında ağrılar giriyor doktorum normal dedi magnezyum ilaç verdi ilacı içmediğim günler ağrım oluyor
Melisaekr Brcnbltky benimde aynı 1 aydır sol kasıkta agrı var bacagimi bile kaldiramiyorum yatakta donemiyorum doktor buyuyor normal dedi bide sol tarafta benim bebis 22 haftaligiz
Brcnbltky Ezgi2727 yoracak hiç bir şey yapmadım aslında ama üşütmüş olabilirim diye düşünüyorum çünkü gazımda var. 2 3 gün daha takip edip doktora gitmeyi düşünüyorum
Busenurarslan Bende 23 haftaligim bende yaşıyorum solda özellikle gaz sancısı gibi . Günde 2 kere soğuk duş alıyordum ona yordum usutuyorumdur dedim . Siz de usutmus olabilirsinz
Brcnbltky Busenurarslan bebeğe bişey oldu diye korkuyorum aslında yoksa ağrı öyle dayanılmaz bişey değil hatta bastırınca hissediyorum😔
Brcnbltky Mskk size de geçmiş olsun. İlaç içince geçiyorsa süperr. magnezyum ne kullanıyorsunuz bana osteocare önerdi doktor onu aldım internetten
Mskk Cok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun Benim doktorum Magosit önerdi cok memnunum tek taraflı sancılar olabilir korkmaya gerek yok iki taraflı sancılar olmadığı sürece demişti doktorum
Brcnbltky Mskk Çok teşekkürler. aynısını söyledi benim doktorum da tek taraflı ayrı endişe verici değildir diye. Osteocare Saf magnezyum değil kalsiyum da var içerisinde. Sizin ilacı arkadaşlarıöda hep içti. Neye göre öneriyorlar hiç bilemiyorum.Umarım iyi gelir. Bebeklerinin iyi olsunlar hepsi geçer valla.