Eldgrn Deletedmom_51 bende cuma günü ikili tarama için randevu Alicam gidipte hayırlısı olsun bakalım
Deletedmom_51 Eldgrn başka doktordan mı alacaksın? Ben şöyle şanslıyım doktoruma bu testler için gelen çok kişi var ben başka yere gitmek zorunda kalmayacağım.. inşallah gittiğin doktor iyidir bu konuda
Eldgrn Deletedmom_51 evet normalde özele gidiyorum ama ikili testi devlette yaptircam doktorumla da konuştuk 11. Haftamda randevu alsam 12 de gitsem 13 te kendi doktoruma gitsem diye planlar dönüyor tabi devlet ne zaman verirse randevuyu kendi doktoruma da sonuçları göstericem
Hemdemmm Zeynepcelik45 içinizi ferah tutun o kadar düşük değerlerle gebe olduğunu öğrenenler var ki ohooo ☺️
Miray9288 Bende 11+2 banada geçmiyo zaman diyodum ama az kaldı 3 aylık oluyoruz bile 3 ay nasıl geçti vallahi şaşkınım herkes sağ salim doğursun ve bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah
Hemdemmm Zeynepcelik45 iyi bence ben ilk 300 du sonra 500 oldu sonra Bin oldu sonra 6 bini buldu ☺️ kadın doğuma gittiniz mi