Hayat_Recep3480 Bebeğim 45 günlük bebeğimi memeye götürdügum de başını sallıyor ağlıyor tutamıyor ama uyurken rahatlıkla tutuyor 6 gündür böyle yapıyor bebeği böyle yapan var mı gerçekten çok yoruldum bebeği böyle.olan var mı
Senemturan Hayat_Recep3480 gazi olabilirmi benmkide gazi oldugu zaman memeyi tutmuyor basini geri itiyor filan gazini cikarinca tutuyor ama. Veya biberon filan veriyosaniz meme reddi de yapabilir
Basaktrk Hayat_Recep3480 meme reddi bebekler biberona alıştıkları zaman memeden gelen sütü yeterli bulmuyorlarmış tekrar tutması için şırınga veya kaşık biberonlar var onunla sütünüzü veriyormuşsunuz oradaki süt yeterli gelmeyince tekrar memeye bağlanıyormuş bende yiğenimde böyle yapmıştık belki işinize yarar 😊
Eda_Esen Hayat_Recep3480 pes etme canm bnde ilk bebeğim ilk başta sütüm az diyip mama verdim biberona alıştı sonra memeyi almadı ağla ağla geceleri alıyordu bi tek hiç pes etmedim her defasın da mama dan önce memeyi verdim mamayı vereceğim zaman da kontrollü az az emmesini sağladım biberonu dikip bi anda hepsini içirtmedim karnı doymadan biberonu alıp meme mi verdim böyle böyle aldı geri mamayı bıraktık
Hayat_Recep3480 Senemturan gazını çıkartıyorum bir kaç gün hastanede yattı biberon tuttu eve getirdim hiç meme reddi yapmadı ama bir kaç gündür yapıyor gerçekten çok yordu beni acaba düzelme durumu olur mu
Senemturan Hayat_Recep3480 biberon agzi hizli akisli sanirim. Biberondan hizli geliyor memeden kendi cekiyor az geliyor bide meme reddi yapar bu ben 2. Kizimda mama kullanmistm 1 hafta sonra beni emmek istememisti oda meme reddi yapmisti genel olarak hizli akisli biberonlar belli bi sure sonra meme reddi yapar