Mrvk55 Merhabalar, İstanbul Anadolu yakası doktor ve hastane tavsiyesi rica etsem öneride bulunabilir misiniz tesekkurler
yagmurefe Mrvk55 ben camlica erdem vefa hanıma gidiyorum yeni başladım burda bekleyeyim yinede önerilere bakalım
Yagmur2712 Mrvk55 Bi ara bi sorun yaşamıştım, istanbulda iyi bir kadın doğum hastanesi aramıştım o süreçte. Zeynep kamil diye bir hastane gar Üsküdar’da. Devlet hastanesi ama çok iyi bir hastane. Bi şans verebilirsin oradaki doktorlara.
Ikigozumuncicegiii Mrvk55 Çamlıca Erdem hastanesi nde Ayşe katrancı ya gidiyorum Dr izinli olduğu için Asuman Sevik e de muayane oldum her ikisi de iyi tavsiye ederim
meryemesra Mrvk55 Pendik Medipol Esra Nur Tola 😍 Ve Nergiz Kılıç. İkisi de çok ilgili harika doktorlar.
meryemesra Cgdm34 Hastaneden memnun musunuz peki :) Orası da tercihlerim arasında da o yüzden soruyorum 🌼 bir de doğum/ekibi hakkında konuştunuz mu hiç..?
Cgdm34 meryemesra ben daha konusmadım ama benım doktoruma dogum yapan arkadaşlarım var hem normal dogumdan hemde sezeryan dogumda doktorumdan cok memnun kaldıklarını soledıler 🙏o yuzden gonlum rahat hastasını dusunen ve onun rahatlıgını dusunen bır doktor 🙏
Cnsasln Mrvk55 afiyet hastanesi Lala hanıma gidiyorum ilk gebeliğimdede ona gitmiştim dikişsiz doğum yaptırdı şimdide ona gidiyorum
meryemesra Cgdm34 anladımm.. Çok teşekkür ederim 😌 Ekibin tamamının bayan olması benim için önemli. O konuda bir bilginiz var mı peki..?
meryemesra Aysegulldur12 Evet, Pendik Medipol Normal doğum : 4950 Zorunlu sezeryan : 6250 İsteğe bağlı sezeryan : 8750