_mira_2022 Kızlar 8 aylık hamileyim sanki hiç hamile değilmişim gibbi duruyor karnım var amma küçük benim gibbi olan hamileler varmı?? 😄 bazende korkutuyor beni amma her şey yolunda çok şükür ALLAH’IMA😊💙
ikkrk91 _mira_2022 benimde 29 haftama kadar küçüktü. 34 36 beden kıyafetlerimi elbislerimi giyiyordum. Son 3 haftada baya büyüdü karnimm. Elbise tshrtler olmuyor artik😅
canseza37 _mira_2022 Ben de 8 aylık hamileyim karnım yemekten sonra şişen karın gibi 😄 bazen ben hamile miyim diye düşünüyorum muhtemelen sizin de iç karnınız geniş bebeğiniz erkekse ve bünyeniz de zayıfsa o yüzdendir şahsen ben öyleyim 🙂
Oztrkkubra _mira_2022 canım ben 35 haftalık doktor kontrolünde beklerken yanımdaki diğer hastalar cinsiyeti belli oldu mu diye soruyorlar o kadar küçük karnım güzel bişey hiç zorlanmıyorsunuz son zamanlarda😂😅🤣
Busssx _mira_2022 Doğurmama 10 gün var hafif karnım var 5 aylık kadar anca diyorlar çocuk bide 2 hafta önde gidiyor ben hiç ağırlaşmadım ödem olmadım küçük karnın avantajı çok cidden çok şükür bu günlerimize ☺️🧿
_mira_2022 ikkrk91 karnım küçük olsada kendim şişdim her tarafım 😂 hiç bir şeyim olmuyor üstüme. kaç haftalıksın şimdi canım??
_mira_2022 canseza37 evet canım bebeğim erkek normlade küçük karnı olan hamileler iç karın diye adlanıyormuş Rabbim kucağına almayı nasib ettsin İNŞALLAH az zamanımız kaldı.😊💙
teachering06 26+4teyim görünürde hiç bişe yok hala, bakalım ilerleyen haftalarda nasıl olacak, asla anlaşılmıyor hamile olduğum ki hala aynı kıyafetleri giyiyorum
_mira_2022 teachering06 ilerleyen zamanlarda biraz büyüyecek şişlikler olacak insandan insana fark var amma karnı küçük olan 9 ayına kadar öyle oluyor büyük olan 2′3 ayından kendini belli ediyor ztn sağlıklı olsunda büyük küçük fark ettmez 😊
Cinarveannesi _mira_2022 32+2 yiz ne güzel işte ben yerimden kalkamıyorum yatakta kaplumbağa gibiyim nefes alamıyorum vallahi şükret.😁