Lgel Kızlar daha bizim oturduğumuz mahalleye yeni doğalgaz geliyor. Evimize hangisini çektirmek daha mantıklı olur
minik_koala_ve_annesi Lgel ev soguk oluyorsa isinmakda zorluk cekeblirsiniz o yuzden petek alacaksanizda buyuk tercih edin
minisinannesiiii Lgel benm teyzemler de o sobadan kullaniyo daha az yakiyomus hemde biraz fazla açınca bütün odalari ısıtıyomus doğalgazda daha az geliyomus
Tomrishatun Lgel bunu biliyorum 20 yıldır biz doğal gaz kullanıyoruz hermatik nasıldır kullananlar nasıldır biliyorum tercihim petrkten yana heryer sıcak oluyor 😀
Lgel Behiye89 kararsız kaldık daha sicak su konusunda da petek daha iyiymis diye biliyorum sobalı olanda sıcak su gelmiyormus bi fikriniz var mı acaba
Dark Lgel petek ve kombi kesinlikle. Doğalgaz sobası falan düşünmeyin, evin her yeri aynı ısınmaz asla. Petek yaptırın kombiyi alın rahat edin
Lgel Dark ev yalıtımlı bir ev olmadığı için eşim isinmayacagini düşünüyor. Sag sol ön arka acik ev yok ondan dolayi da ısınmaz diye düşünüyor. Bilemedik cnm