Yaseminturan_ Kızlar ben deli bulantılara rağmen girdim son 2 aydır calısamıyordum gebelikten dolayı ve son 10 gündür inanılmaz zorlanıyordum ama yine de gece 2 sabah 2 prilam içerek girdim sınava girmeseydim daha iyiydi sanki🥹
EmineDefneGokce Yaseminturan_ ah kuzum geçmedi mi daha bulantı :( yani benim bu 2 gündür daha iyi gibi
uykucusirin Yaseminturan_ bende girdim bugün sınav sonunda oturmaktan belim ağrıdı onun dışında bi sorun yaşamadım 😀
Nsrn1 Yaseminturan_ ben de girdim ama girmesem daha iyiydi 😄 Türkçe sorularını görünce Türk olduğumdan şüphe ettim 😂
ed1112 Yaseminturan_ Ben de girdim ve Türkçe psikolojik olarak bitirdi zaten en başta 😂 Acaba hamilelikten mi anlamıyorum diye düşündüm bi an ama sanırım Türkçe gerçekten gereksiz şekilde zorlamaya çalışmışlar ama saçmalamışlar
Yaseminturan_ Nsrn1 Ah o Türkçe bitirdi zaten ilk kez bu kadar kolay mat soruları vardı 10/11 tane anca yapabildim türkçe yüzünden zaten bulantı yüzünden daha da zorladı türkçe olmadı bu sene:/
Nsrn1 ed1112 bu sene LGS’den KPSS’ye tüm sınavlarda Türkçe testleri aşırı zormuş ben sorulara baktım da cidden saçma yani
Yaseminturan_ ed1112 o kadar anlamsızdı ki ve cidden ona ayırdıgımız zamana yazıktı birde benim yogun bulantım vardı beklediğim gibi olmadı ama kısmet:)
Yaseminturan_ Masumanneinci Her sene gittikçe zorlaştırıyorlar Türkçeyi e bizde ilk onunla başladığımız için direk çöküyoruz türkçe dısında yapılabilirdi ama olmadı:/
Serife5706 Benim turkce sorularindan sonra dudagimda ucuk cikti,o kadar etkilendim 😤sinavin yarısında midem bulandı, nerdeyse çıkacaktım 🤧
Yaseminturan_ Serife5706 Ahh o bulantı hissi benide bitirdi cok zorlandım ama gitmesem sınava daha cok üzülecektim sınav sonunda kustum bakılacaktım kardeşim yetişti tuttu kolumdan sınav desem zaten türkçe yüzünden anlamadım bir sey:/
Ikigozumuncicegiii Yaseminturan_ 38+2 olarak girdim Son iki aydır B12 eksikliği var aşırı unutkanlık yapıyor bana ama turkce çok zorladı Bı sınavda Mantik sorusunu ilk kez çözemedim
Yaseminturan_ Ikigozumuncicegiii Ah o mantık sorusu neydi ya kaç dk mı aldı 3 tanesini işaretledim ama doğrumu değilmi hatırlamıyorum bile oy sizin resmen son zamanlarıymıs hamileliğin benim bası 10 haftadayım ama bulantı kusma zorları beni🥹
Misssitare Yaseminturan_ bende girdim malesef tuvaletim geldi yarım saat erken çıkmak zorunda kaldım. 2. Oturumda da bebeğim can yakıcı tekmeleriyle eşlik etti karnımı tuta tuta yapmaya çalıştım, karnımda sürekli sertleşti. 32 haftalığız hamileyken sınav zormuş🥴
Yaseminturan_ Misssitare oyy ya cidden hamileylen sınav zormus bende bulantı ve kusmalar yüzünden zorlandım zaten türkçe sağolsun modumuzu düşürdü :/hayırlısı olsun kısmet değilmiş benim için🥲