Esrannee 22+1 Kızımın adını Lena koyucam. Pek duymadığım farklı bir isim olsun istedim arapça kökeni :)
balkizinbebegii Esrannee ben de cok beğenmiştim araştırırken ama vazgeçtim, çünkğ genelde bu ismi hayvanlarda duydum, bir de çok manasız arapçada bir ek, yine de siz bilirsiniz tabi 😇
Aysnrfth Sevimlipanda24 kız olsaydı elif koyacaktım anacığımın adını yaşatmak için :) bizimki oğlan olunca eşim babasının adını koymak istedi yanınada ikinci isim bulduk sonuç olarak Hüseyin Eren koyacağız :)
ayca_hztm Kızım Hanife İnci Kızım Zeynep Nur Şimdi 29+0 haftaligiz. Oğlum olucak inşallah rahmetli babamın ismini koyucam. Turanalp ♥️
Mayis_24 Anacemi biz 12 haftalıkken gıttık göstermedi çok merak edıyorum . Sizin tahmininiz var mıydı kız ya da erkek olur çünkü şu belırtıler var diye 😊
Evimizinmutlulugu Bizim kızımız olacak inş. Rabbim izni ile sağ sağlim dünyaya gelir ise adınıda umay asel koyacağız inş.
Nilufer27 Sevimlipanda24 Sevimlipanda24 defne olacak inşallah şuan 31+3’teyiz sağlıkla kavuşmayı nasip etsin rabbim bütün hamişlere 🤲🏻🤲🏻