Kadifeligelin hemsreanne cennete Cennetül Adn kapisi var. Aden ismi yemende bir sehir diyor.aden korfezinin yanindan olan bis ehir demis.isim cok guzelmis insan anlamlaroini dusununce tereddut ediyor bizde ogluma isim bulamadik bi
hemsreanne Kadifeligelin adn bahçesi cennet bahçesi ben genelde bu şekilde duydum bu niyetle koyucam o yüzden :) erkek içinse çağan yada aren ismini beğeniyorum fikir olur belki size :)
Busenurkartall Tugbacmnn kızım olursa bende Hayal Aden koymayı düşünüyorum baya bi araştırdım kuranda surenin adını unuttum ama bir surenin 63.ayetinde de geçiyor anlami cennet bahçesi demek
ayhankubra01 Sevimlipanda24 34 haftaligiz kısmetse kızımız olucak Umay istiyoruz ama ek isim düşünüyoruz birde oğlum var Yiğit Zafer
Tugbacmnn @"Busenurkartall Aden İ her yerde helak eden olarak okudum cennet bahçesinin adı Adn miş tek bi harfle anlam değişiyor ama ayeti bulursanız çok sevinirim merak ettim bende bulmaya çalışacağım
twohones busraszgnl-21 merhabalar yaa bende kızıma Ayliz ismini vermek istiyorum isimlerin karakteri etkilediğini düşünüyorum, kızınız nasıl bir bebek acaba 🫣😍
busraszgnl-21 twohones isimle alakası var mı bilmiyorum ama aşırı uysal her yere her ortama uyumlu çok akıllı bir kızım var en çok hani nazarı değer derler maşallah diyim nazar değmesin umarım sizin kızınız da böyle akıllı bıdıbıdı bir kız olur 🥹🥰
twohones busraszgnl-21 ayy maşallah Allah nazarlardan saklasın hep böyle uyumlu olur inşallah 🥰 bende çok sevdim Ayliz ismini, nasipse koyacağım inşallah ❤️